Olosuhteet

Vierumäki tarjoaa monipuoliset puitteet jalkapalloilulle. Uusi FIFA 2 STAR tekonurmi antaa mahdollisuuden laadukkaaseen harjoitteluun ja peleihin.

Alueellamme on helppo liikkua kävellen paikasta toiseen, sillä majoitus, ruokailut ja harjoittelupaikat ovat lähellä toisiaan. Tämän ansiosta esimerkiksi leirien aikataulut ovat tehokkaita, kun aikaa ei kulu turhaan paikasta toiseen siirtymiseen.

Vierumäellä järjestetään vuosittain lukuisia junnuturnauksia ja leiritystapahtumia.

  • teemu tainio, futisleiri

Jalkapallokentät

FIFA 2 STAR tekonurmikenttä
Tekonurmikenttä on pelikunnossa leirejä ja turnauksia varten maaliskuun puolesta välistä lokakuun loppuun asti. Kenttä on täysimittainen (105 x 68 m). Kentällä on kaksi pientä kenttää rajoineen (68 x 48 m).

Nurmikenttä
Urheilukentän keskellä sijaitseva nurmikenttä on kooltaan 101,5 x 71,5 m. Nurmikenttä soveltuu hyvin jalkapalloon (96 x 67m) ja on käytettävissä toukokuusta pitkälle syksyyn. Katso 360-kuva nurmikentästä.

Futsalkentät
Vierumäki Areenassa on kaksi täysimittaista futsalkenttää. Areenassa on mahdollisuus myös mm. muihin pallopeleihin ja vaikkapa joukkueiden palavereihin.

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous leirityksestä tai turnauksesta sporttimyynnistämme tai jätä tarjouspyyntö sivun alalaidan lomakkeen avulla. Olemme sinuun pian yhteydessä!