Joogaviikonloppu infokirje ja malliohjelma

Infokirje

ILMOITTAUTUMINEN, MAJOITUS JA AVAUS

Majoituskorttien nouto tapahtuu Fennada Hotellilta, vastaanotossa. Majoittumaan pääsette halutessanne klo 15.00 alkaen, tai liikuntaohjelman jälkeen klo 16.15. Huomioittehan tämän ensimmäisten tuntien liikuntavarustuksen osalta.
Kurssin avaus ja aloitus Kaskelan liikuntasalissa klo 10.00.
Uloskirjautuminen huoneista on klo 12.00 mennessä. Sunnuntaisin käytössä late checkout veloituksetta, huoneiden varaustilanteen salliessa. Tiedustele late checkout mahdollisuutta vastaanotosta saapuessasi.

OHJELMA

Kurssiohjelmasta on nähtävissä malliohjelma, pidätämme oikeudet muutoksiin. Lopullinen kurssiohjelma, jota malliohjelma voi mukailla, jaetaan kurssin alun yhteydessä.

RUOKAILUT

Lounas ja päivällinen ravintola Puhtissa, aamiainen majoitusvarauksesta riippuen joko Ravintola V:ssä tai ravintola Puhtissa (aamiainen kuuluu majoituksen hintaan Fennadassa, Pihkalassa, Country Clubilla, Rantamökeissä tai Humisevassa majoittuville). Aamiaispaikka opastetaan teille sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Varaattehan tarpeen mukaan välipaloja mukaanne.

MATKALAUKUN SISÄLTÖ

  • Liikuntavaatteet ja jalkineet (sisäliikuntavarusteet)

  • Hikipyyhe

  • Paljon vaihtovaatteita

  • Täytettävä juomapullo

  • Välipaloja tarpeen mukaan hedelmiä, pähkinöitä, energiapatukoita yms.)

  • Sauna- ja uintivarusteet

  • Henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet (hammasharja, saippua/shampoo, lääkkeet jne.)

  • Halutessa voi ottaa mukaan myös oman käsidesin/puhdistusliinoja

  • Halutessasi joogamatto, maton saat käyttöösi myös meiltä

KURSSIN TAVOITE

Kurssi on suunnattu kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille. Liikuntatunneilla voit tehdä liikkeet ja harjoitteet, oman taito-ja kuntotasosi mukaan, ammattitaitoisten ohjaajiemme neuvoilla. Kurssin tavoitteena on saada avaimia joogateeman ympäriltä oman liikunnan ja hyvinvoinnin kehittämiseen ja ylläpitoon.

Viikolopun aikana tarjoamme joogaajalle kokeiltavaksi joogan eri muotoja. Pääset tutustumaan rauhallisempaan Slow Flow joogaan, syvätietoisuustilaa tavoittelevaan Jooganidraan, terapauttiseen joogaan eri aihealuein,tasapainottavaan Yin & Yang joogaan sekä dynaamiseen Hatha Flow joogaan. Monipuolisesti joogateemaiselle viikonlopulle ovat tervetulleita joogaa jo harrastavat sekä vasta-alkajat.

Opettajana viikonloppuna toimii sydämellinen ja ammattitaitoinen jooga- ja pilates-opettaja Janka Lehikoinen.

Joogaviikonlopun malliohjelmat