Vierumäki 90 vuotta Juhlatarjous

Tule viettämään liikunnallinen viikonloppu Vierumäelle! Juhlavuoden kunniaksi tarjoamme huippuluokkaista majoitusta edulliseen hintaan uudessa Vierumäki Resort Hotellissa.

Liiku, nauti ja rentoudu – meiltä löydät tekemistä jokaiseen makuun!

Viikonloppuisin 2hh alkaen 90€/yö!

Juhlavuoden majoitustarjouksella yövyt huippuhintaan uudessa Vierumäki Resort Hotellissa. Viikonloppuyö alk. 90€/vrk/2hh. Tarjous koskee majoitusta Vierumäki Resort Hotellin 2hh Standard-huoneissa. Tarjous voimassa vain viikonloppuisin, check-in perjantaina tai lauantaina. Tarjoushinta sisältää sporttipassit kahdelle. Käytössäsi on myös veloitukseton late check-out klo 18 saakka sunnuntaisin.

Hyödynnä tarjous ja tee varaus

Varaa tarjoushintainen huone verkkokaupastamme klikkaamalla ”Tee varaus” painiketta sivun oikeassa laidassa tai yläreunassa. Syötä majoitushakuun haluamasi päivämäärä ja valitse majoitustyypiksi ”huoneet”. Etene varauksessasi verkkokaupan ohjeiden mukaan. Tarjoushintaisia huoneita rajoitettu määrä.

Tarjous voimassa 31.12.2017 asti. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla vain rajoitettu määrä. Hinta voimassa vain verkkokaupassa. Tarjoushinta ei sisällä lisä- tai erillispalveluja, esimerkiksi lemmikkihuoneita tai lisävuoteita. Tarjous koskee vain uusia varauksia. Ei peruutus- tai siirto-oikeutta.