Vierumäen kesä

Etsitkö tekemistä elokuuksi? Kesäpaketilla alk. 49€/hlö/vrk lomailet vielä elokuussakin edullisesti!

Kesäpaketti alk. 49€/hlö/vrk yhdistää lomailun ja liikunnan

Kesäpakettiin 49€/hlö/vrk sisältyy majoitus 2 hh:ssa, aamiainen, Vierumäen sporttipassi ja yksi Active Hours –liikuntalippu.

Kesäpaketti täysihoidolla alk. 78€/hlö/vrk

Säästä aikaa ja vaivaa! Täysihoitopakettiin 78€/hlö/vrk sisältyy majoitus 2 hh:ssa, aamiainen, lounas sekä päivällinen, Vierumäen sporttipassi ja yksi Active Hours –liikuntalippu.

Kesäpakettien majoitus ja ruokailut ensisijaisesti Country Clubilla. Lapset 5-14-vuotta lisävuoteella -50%. Kesäpakettien hinnat voimassa 1.6.-31.8.2017.

Varaa kesäpaketti

Varaa kesäpaketti alla olevan lomakkeen avulla. Varausvahvistus sekä maksulinkki lähetetään sähköpostitse antamaasi osoitteeseen.

Active Hours -teemaviikonloput elo- ja syyskuussa

Uutta tarjonnassamme! Active Hours -teemaviikonloput tarjoavat liikunnan iloa ja mukavaa meininkiä kivassa porukassa! Teemaviikonloppuna treenataan liikuttavan teeman mukaisesti, tunteja sekä aikuisille, lapsille ja koko perheelle. Kaikki ohjatut liikuntatunnit näet tapahtumakalenteristamme. Tule mukaan!

Elokuussa
25.-27.8.2017 Metsänpuhti – vireyttä luontoliikunnasta
Hae metsästä voimaa päivääsi osallistumalla Vierumäen ohjatuille tunneille Vierumäen ainutlaatuisessa luonnossa.

Syyskuussa
15.-17.9.2017 Tiukkaa treeniä ja street workouttia!
Toiminnallisia lajeja, joissa on mahdollisuus kokeilla omia rajoja ja laittaa itsensä likoon halutessaan. Lauantaina 16.9. pääset haastamaan itsesi street workoutin parissa joko ohjatusti tai omatoimisesti.

27.-29.10.2017 Perheen kanssa liikkuen
Viikonlopun tarjonnassa on perheille suunnattuja tunteja. Luvassa on mm. liikuntaleikkejä, pallopelejä ja musiikkiliikuntaa. Rohkeasti perheen kanssa yhdessä liikkumaan ja kokeilemaan uusiakin tuttavuuksia!

Perhelomapaketti alk. 250€

Kahden vuorokauden Active Hours –perhelomapaketti  perheelle alk. 250 €. Hinta sisältää kaksi aikuista ja kaksi 5–14-vuotiasta lasta tai 2 aikuista, majoituksen 2hh huoneessa (lapset lisävuoteella), aamiaiset, kahden vuorokauden sporttipassin sekä 2 x liikuntalippuja / henkilö. Alle 5-vuotiaat lapset veloituksetta. Katso lisää täältä.

Country Clubin suositut ruokapaketit

Ruokapaketti 29€/hlö sisältää lounaan ja päivällisen.

Perheen ruokapaketti 43€ sisältää lounaan tai päivällisen kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle (5-14v.),  lisälapset 8€.

Ruokapaketit tulee varata ennakkoon.

 

Varaa myyntipalvelustamme ma-pe klo 8-16

 010 5777 012

 vapaa-ajanmyynti@vierumaki.fi

Tenniskurssit

Asiantuntevissa käsissä harjoittelu on tuloksellista ja edistyminen taattua. Kurssiopetus on pääsääntöisesti 8 hengen ryhmäopetusta. Katso elo- ja syyskuun kurssit täältä.

Golfkurssit

Viikonloppu tai viikko Vierumäellä sisältää harjoittelua ammattitaitoisten golfopettajien ohjauksessa ja lajia koskevia luentoja sekä pelikierrokset Classic, Cooke tai Par3-kentillä. Kesän golfkurssit alk. 225 €. Tule testaamaan Challenge Tour -kenttä!

Lisäksi kurssilaiset saavat henkilökohtaisemman oppimiskokemuksen Trackman-analysointiohjelman avulla. Katso ja varaa kesän pelikurssit täältä.

Pelipaketti irrottaa sinut arjesta

Golf pelipaketti alk. 95 €/hlö
Hinta sisältää majoituksen 2hh:ssa, aamiaisen sekä green feen Classic- tai Cooke-kentälle. Lue lisää täältä.

Green card -kurssit alk. 79€

Golfin Green Gard -kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta golfista, mutta se antaa avaimet harrastuksen aloittamiseen. Green Cardin tavoitteena on varmistaa, että pelaajalla on riittävät tiedolliset ja taidolliset valmiudet golfharrastuksen aloittamiseen sekä kentällä pelaamiseen. Green Card -kurssit näet täältä.

Facebook Instagram Twitter