Vinkit ja tapahtumat kesäloman viettoon

Älä stressaa! Jätä kesälomasuunnittelu meidän huoleksemme

Pakkasimme kesän täyteen tapahtumia, jotta sinun ei tarvitse uhrata ajatustakaan kesälomatekemisen suunnitteluun! Meiltä löydät kesäistä tekemistä, tapahtumia, grilli-iltoja, lauantaijameja sekä rantasaunavuoroja jokaiseen makuun. Sadekaan ei pilaa suunnitelmiasi, sillä meillä liikut ja harrastat monipuolisesti myös sadepäivänä. Sukella siis tarjontaamme ja vietä stressitön kesäloma!

Kesälauantai 15.6. täynnä tekemistä!

Lauantaina 15.6. on Vierumäellä juhlan paikka, sillä vietämme avajaisia ja synttäreitä ympäri aluetta! Tule mukaan viihtymään ja viettämään hauskaa kesälauantaita!

Vierumäkihallilla otetaan käyttöön Suomen kovatasoisimmat padel-kentät, joten luvassa on näytösottelua Vierumäen johdon ja valmentajiemme välillä. Lisäksi pääset kokeilemaan lajia maksutta päivän aikana, ammattilaisemme auttavat sinut tarvittaessa alkuun. Tarjolla on myös tapaksia ja virvokkeita. Avajaisten ohjelmasta lisää täällä.

Vierumäkihallissa avaa ovensa toinenkin uutuus, Pakohuone Green Club. Aikaa sinulla on tunti, matkustat aikakapselissa takaisin 90-luvulle ja tehtävänäsi on löytää toimitusjohtajan toimistosta arvopaperit ajoissa. Tämä murtokeikka laittaa aivonystyrät töihin! Pakohuoneeseen voi matkustaa 2-6 hengen ryhmänä. Ennakkovaraukset täältä.

Flowparkissa puolestaan juhlitaan 5-vuotiasta seikkailupuistoa villein menoin! Vierumäen oma Pihkis-ilves vierailee puistossa kasvomaalaamassa itselleen omaa ilvespesuetta, seikkailuradoilta voit löytää voittokuoria, joista paljastuuu jäätelölahjakortteja makeannälkään sekä eri arvoisia Vierumäki-lahjakortteja. Lisäksi puistossa laukataan keppareilla taitoa ja tarkkuutta vaativalla maastoesteradalla sekä puiston vaikeimmalla radalla kisataan tikkaiden kiipeämisen nopeudesta. Hurrrjasti ohjelmaa koko perheelle oli sitten Tarzan tai maan pinnalla pysyttelijä!

Koko perheen juhannusjuhlat Wanha Gardenissa

Nautitaan yhdessä kesän suloisimmasta juhlasta! Perinteikkäät juhannusjuhlat Wanha Gardenissa Valkjärven rannalla juhannusaattona 21.6. klo 18 alkaen. Juhannusjuhlia säestämässä livebändi Screamin’ Livers ja Jimmy Cola. Juhla-alue K18 klo 22 jälkeen, lapset vanhempien seurassa. Vapaa pääsy!

OHJELMA:

Klo 18.00 Portit avataan
Klo 18.30-19.30 Liikunnanohjaajien toteuttamaa lasten ja nuorten aktiviteettia ja ohjelmaa
Klo 20.00-01.30 DJ nostattaa tunnelmaa. Live-esiintyjinä House Band ja Jimmy Cola
Klo 21.00 Juhannuskokon sytytys Valkjärvellä
Klo 01.30 Valomerkki
Klo 02.00 Portit kiinni

Perinteikkäät juhannussaunat

Perinteikkäät juhannussaunat Valkjärven rannalla juhannusaattona sekä juhannuspäivänä. Saunat ovat avoimia kaikille alueella majoittuville ja vieraileville. Virvoikkeita ja saunajuomia saatavilla saunaemännältä.

Juhannussaunat perjantaina 21.6. klo 16.00-19.00 ja lauantaina 22.6. klo 16.00-19.00.

Juhannusaaton maistuva terassibuffet

Golf Paviljonki, juhannus ja asiaan kuuluva herkkuruoka, siinä vasta onnistuneen juhannuksen kombo!

Terassibuffet juhannusaattona perjantaina 21.6. Golf Paviljongilla klo 12-20. Hinta 20€/aikuinen, 10€/lapset 5-14v.  À la carte on suljettu.

Paviljonki kokoaa kaikki nälkäiset juhannuksen viettäjät yhteen, joten emme ota vastaan pöytävarauksia. Astele siis suoraan paikalle ja kerää lautaselle juhannuksen parhaat herkut!

20€/10€

Aloita juhannuspäivän aamu ihanalla juhannusbrunssilla!

Heräät juhannusaamuna raikkaaseen kesäaamuun, linnut laulavat ja ilmassa on ihanaa kepeyttä. Kuvittele kaikki tämä ihanan aamiaisen äärellä. Aloita keskikesän aamu siis Golf Paviljongin ihanalla juhannusbrunssilla ja herkuttele vaivattomasti vatsa kylläiseksi!

Juhannusbrunssi Golf Paviljongilla lauantaina 22.6. klo 11-15.  Hinta 18€/aikuinen, 9€/lapset 5-14v.

18€/9€

Kesäillan livemusiikkia Sport Barissa

Tule viettämään ihanaa kesäiltaa ja nauttimaan livemusiikista trubaduuri Wellu Rowaltzin tahtiin keskiviikkona 26.6.2019 klo 17.00-22.00.

0€

Keskiviikkojen grilli-illat Sport Barin terassilla

Heinäkuussa ei kannata grillata itse, sillä grillimaisterimme ovat valmistaneet herkuista notkuvan buffetpöydän Sport Barin uudistetulle terassille! Illanviettoa säestää menevä live-musiikki huippuartistien kera. Grilli-illat heinäkuussa joka keskiviikko 7.8. saakka. Vapaa pääsy!

Heinäkuun keskiviikkojen grilli-illat Spor Barin terassilla
Klo 17.00-22.00.

Menevästä musiikista vastaavat:
Ke 3.7. Aimo
Ke 10.7. Booster
Ke 17.7. Tommi Läntinen
Ke 24.7. Emppu Suhonen (Tiktak)
Ke 31.7. Seppänen Acoustic duo
Ke 7.8. Playa

Lauantaijamit Golf Paviljongilla

Heinäkuun lauantaisin jammaillaan trubaduurien tahtiin sekä herkutellaan hyvällä ruualla ja juomalla alueen vihreimmällä terassilla! Lauantaijamit joka lauantai 3.8. saakka Golf Paviljongilla. Vapaa pääsy!

Lauantaijamit sekä grilli-illat Golf Paviljongin terassilla
Klo 17.00-21.00.

Tunnelmasta vastaavat
La 29.6. George Rigby
La 6.7. Mikael Siren
La 13.7. Tuplawernet
La 20.7. Davitt Barry
La 27.7. Ari Joki
La 3.8. Antti Lipponen

Kesän liveillat Teatrossa

Vipattaako tanssijalka? Yökerho Teatrossa laitat jalalla koreasti myös kesällä!

Live illat Teatrossa lauantaisin
La 6.7. Jukka Poika (Pulluka Run afterparty!)
La 13.7. Amorix
La 20.7. EFE: Sirkesalo
La 27.7. Remix
La 3.8. UpEleven
La 17.8. Ekakerta

Yökerho Teatro avoinna ajalla 17.6.-11.8. lauantaisin klo 21-02 (04).

Avoimet rantasaunavuorot keskiviikkoisin ja torstaisin

Vihta vai vasta? Siitä voit väitellä rantasaunojemme lauteilla! Kaikille avoimet rantasaunavuorot Valkjärven rantasaunoilla kesäkeskiviikkoisin ja torstaisin ajalla 26.6.-8.8. Löylyttele lauteilla ja pulahda vilpoisaan lähdepohjaiseen Valkjärveen!

Saunamaksu 8€/aikuiset, 4€/lapset. Saunajuomia ja virvoikkeita saatavilla saunaemännältä. Terassi avoinna.

8€/4€

Pullukka Run

Pullukka Run on kesän hauskin juoksutapahtuma Sami Hedbergin johdolla! Tänä vuonna juoksutapahtuma on kaikille ilmainen! Hervottoman hauskassa juoksutapahtumassa liikut oman kunnon mukaan leppoisassa seurassa.

Pullukka Run -juoksutapahtuma huipentuu tapahtumapäivän iltana Sami Hedberg Show’hun. Luvassa on järjettömän hauska ja juoksusta kipeytyneitä lihaksia murjova stand up -spektaakkeli, johon ovat tervetulleita kaikki – osallistuitpa Pullukka Runille tai et!

Pullukka Run la 6.7.2019
Kisatoimisto avoinna klo 9 alkaen, liput 0€
Iltatapahtuma klo 18 alkaen, liput alk. 27€/hlö.

Ilmoittaudu juoksuun ja osta iltatapahtumat liput täältä.

Kesän urheilu- ja liikuntapahtumat

Tule mukaan urheiluhuumaan! Kesän liikunta- ja urheilutapahtumia voit seurata paikan päällä maksutta!

Juhannustennis 20.-23.6.2019 
Mitä olisikaan juhannus ilman perinteistä juhannustennistä? Ilmoittaudu mukaan täällä tai tule paikan päälle seuraamaan!

Keskiyön golf 20.6.2019
Golfin keskiyön kilpailu pelataan to 20.6.2019 Cooke-kentällä klo 18 starttaavalla yhteislähdöllä. Pelimuotona on pelimuotona kahden hengen scramble. Katso lisätietoja täältä. Ilmoittautumiset Caddiemasterille.

Golfin Finnish International Junior Championship 26.-28.6.2019
Kansainvälinen juniortason golfkilpailu Cookella. Tervetuloa seuraamaan huipputason junnugolfia!

Vierumäki Finnish Challenge 1.-4.8.2019 
European Challenge Tourin osakilpailu Cooke -pelikentällä. Kisatapahtumia voit seurata maksutta!

Finntriathlon Vierumäki 24.8.2019
Kuudetta kertaa järjestettävä Finntriathlon Vierumäki päättää triathlonkauden 2019. Elokuisena lauantaina kisataan perusmatkan kilpailu, jonka erityispiirteinä on uinti kahdessa eri järvessä! Katso lisätietoja.