Kesäpaketti alk. 49€/hlö/vrk

  • vierumäki, perheloma

Nauti kesästä täysin siemauksin!

Hyppää mukaan Vierumäen kesään! Varaa unelmiesi loma ja nauti täysin siemauksin ihanasta kesästä.

Kesäpaketilla alk. 49€/hlö/vrk lomailet rennosti! Liiku mukaansatempaavilla tunneilla, rentoudu golfaten, suppaile, ui, seikkaile Flowparkissa tai herkuttele ravintolamaailmassa. Kokoa kesäpakettisi mielesi mukaan – meiltä löydät kaikki kesän riemut!

Kesäpaketti alk. 49€/hlö/vrk sporttihotelli Ilkan majoituksella tai alk. 62€/hlö/vrk Vierumäki Resort Hotellin majoituksella

Hinta sisältää aamiaisen, liikuntaliput (1kpl/hlö/vrk) sekä sporttipassin. Alkaen hinta voimassa kahden henkilön majoittuessa samassa huoneessa. Yhden hengen varauksiin lisätään yhden hengen huoneen lisä 35€. Majoitus valintasi mukaan sporttihotelli Ilkassa tai Vierumäki Resort Hotellin Standard-huoneessa.

Hyödynnä tarjous ja tee varaus

Varaa kesäpaketti verkkokaupastamme klikkaamalla ”verkkokauppa” painiketta sivun oikeassa laidassa tai yläreunassa. Syötä majoitushakuun haluamasi päivämäärä ja valitse majoitustyypiksi ”kesäpaketti”. Etene varauksessasi verkkokaupan ohjeiden mukaan.

Tarjoushinta ei sisällä lisä- tai erillispalveluja, esimerkiksi lemmikkihuoneita. Tarjous koskee vain uusia varauksia. Ei peruutus- tai siirto-oikeutta. Tarjoushintaisten huoneiden saatavuus voi vaihdella päiväkohtaisesti. Tarjous voimassa 31.8.2018 asti.