Vierumäen kesässä tapahtuu

  • vierumäki, perheloma

Ihana kesä on täällä!

Vierumäen kesä on täynnä elävää musiikkia, hyvää ruokaa, monipuolista tekemistä ja seikkailuja, sekä ennen kaikkea hyvää mieltä!

Tutustu tarjontaamme ja varaa unelmiesi kesäloma. Täältä löydät kesän menevimmät tapahtumat, liikunnallisia menovinkkejä sekä kesäisiä tarjouksia koko perheelle!

Seuraa tapahtumia maksutta

Vierumäellä tapahtuu aina, liity yleisön joukkoon maksutta ja jännitä mukana! Tänä kesänä Vierumäeltä löydät muun muassa seuraavat tapahtumat:

25.8. Finntriathlon Vierumäki. Ilmoittaudu mukaan!

Pizzalauta – yksin, kaksin tai porukalla!

Ravintola Grill tarjoaa nyt maistuvan pizzalaudan. Laudalle on katettu 3 pizzaa.
Nauti pizzalauta alkuruoaksi tai pääruoaksi, yksin, kaksin tai isommalla porukalla!

Pizza nro 1: Poroa & punasipulia
Kylmäsavustettua poroa, punasipulia, suolakurkkua ja aurajuustoa

Pizza nro 2: Palvia & juustoja
Palvattua kinkkua, ananasta ja aurajuustoa

Pizza nro 3: 3 vapaavalintaista täytettä

Täytevaihtoehtoina:
Broileri, ananas, palvattu kinkku, paahdettu paprika, katkarapu, salami, tuore herkkusieni, pekoni, punasipuli, kirsikkatomaatti, kylmäsavustettu poro, latva-artisokka, tonnikala, kapris, aurajuusto, mozzarella, vuohenjuusto, rucola, jalapeno, valkosipuli.

37 €

Vellamo-maakuntabuffet kruunaa kesälauantait!

Nyt makumatkalle maakuntaan! Kuvittele hetkeksi itsesi kesälauantaina maakuntamatkalle; istahdat kesken ihanan kesäpäivän ruokapöytään, mitä lautaseltasi löytyy?

Resort & Kitchenin Vellamo-maakuntabuffet suosii lähellä tuotettuja, maistuvia raaka-aineita. Pöytään on katettu esimerkiksi Merosen makkarakimara, Nastolan munajuustoa, lähitilan palvattua possunfileetä, leipää suoraan Heinolasta, savustettua lohifileetä Jokimaalta sekä vierumäkeläistä maalaissalaattia!

Kurkkaa menu ja tule herkuttelemaan!

Vellamo-maakuntabuffetista nautitaan lauantaisin 30.6. alkaen klo 17-22. Aikuiset 25€, (lapset 5-14 vuotta) 12,50€.

25€/12,50€

Flowparkkaa sydämesi kyllyydestä! Hyödynnä myös Tuplahupi-etu!

Seikkailupuisto Flowparkissa viihtyvät niin isot kuin pienet! Tervetuloa kokemaan vauhdin hurmaa! Tutustu täällä aukioloaikoihin ja hintoihin.

Kesän kiipeilykauden ajan Vierumäen Flowparkissa on voimassa myös Tuplahupi-etu. Edulla pääset kiipeilemään seuraavana päivänä puoleen hintaan! Lue lisää ja kiipeä paikan päälle!

Hyödynnä Happy Hour -edut Sport Barissa!

Sport Barissa viihdytään Happy Hourin seurassa. Tarkista edut ja tule paikan päälle!

Sport Barin Happy Hour -edut

MA-PE KLO 16-19

Hanatuotteet 0,4 l………..4 €
Talon kuohuva 12 cl…3,50 €
Nachot………………………..4 €

LA KLO 14-17

Hanatuotteet 0,4 l………..4 €
Talon kuohuva 12 cl…3,50 €
Nachot………………………..4 €

SU KLO 12-15

Sunnuntaisiivet 16 kpl….6 €
Lapin kulta 0,25 l………..2 €

alk. 2 €

Kesätekemistä vesipedoille

Suppaus- ja melontapiste palvelee isoja ja pieniä vesipetoja koko kesän. Mikä olisikaan ihanampaa kuin nauttia Valkjärven viilestä lähdevedestä ja kauniista kesäpäivästä? Suppauspisteen aukiolotiedot ja hinnat löydät täältä.

Nauti kesästä liikkuen

Nauti kesästä luonnonhelmassa pyyhältäen! Kokeile esimerkiksi vauhdikasta maastopyöräilyä! Maastopyörien vuokraus onnistuu kätevästi Urheiluhallilta p. 010 5777030. Nautiskelijoille ja luonnon ystäville suosittelemme patikointia luontopoluilla. Tutustu ulkoilureitteihin täällä. Koko perheen frisbeegolfradalla tutustut helposti lajin saloihin.

Jos sattuu satamaan, ei hätää! Meiltä löydät kivaa tekemistä myös sadepäivän varalle. Miltä kuulostaisi esimerkiksi uinti uimahallissakeilausyleisöluisteluohjatut liikuntatunnit tai kuntosalit?

Facebook Instagram Twitter