Alkuviikon kokouspaketti alk. 99€/hlö hotellimajoituksella

Tehokas, monipuolinen ja viihtyisä – Vierumäki tarjoaa ylivoimaiset puitteet sekä pienelle että suurelle kokoontumiselle.

Varaa kokouspaketti nyt edullisesti alkuviikkoon ja tule samalla nauttimaan Vierumäen laajasta liikunta- ja hyvinvointitarjonnasta. Majoitus ja kokous Vierumäki Resort Hotellilla.

Alkuviikon kokouspaketti alk. 99€/hlö Vierumäki Resort Hotellin majoituksella!

Hinta sisältää yhden yön majoituksen Vierumäki Resort Hotellin 2hh Standard-huoneessa, hotellin kokoustilan tai 1-4 lohkoa Ballroomista ryhmän koon mukaisesti sekä kokoustekniikan. Ensimmäisenä kokouspäivänä hotellin aamiaispöytä sisältyy paketin hintaan. Hinta sisältää myös lounaan sekä iltapäiväkahvin makealla sekä hedelmillä. Uutta! Nyt myös Sporttipassi sisältyy myös hintaan!

Kokouspaketti tarjous on voimassa vähintään 10 hengen tilaisuuksiin.

Halutessasi voit täydentää kokoustarjoiluja myös muilla herkullisia makeilla- ja suolaisillatarjottavilla! Tutustu valikoimaamme sivun vasemmassa reunassa.

Alkuviikon (ma-ke) kokouspaketti ilman majoitusta alk. 48,00€/hlö, loppuviikon (to-pe) kokouspaketti alk. 56,00€/hlö. Kokouspakettitarjous on voimassa myös Juurtolan ja luentokaaren kokoustiloihin (alk. 44€/hlö, ma-ke, ilman majoitusta). Tutustu päiväkokouspaketteihimme täällä.