Happy Healthy Meetings -kokouspaketit

Työhyvinvointi

Happy Healthy Meetings -kokouspaketeilla kokoustat, rentoudut ja tutustut uusiin liikuntalajeihin vaivattomasti. Valitse valmiista teemoista mieleisesi tai esitä toiveesi meille, ja kokoamme näköisesi kokonaisuuden laajasta tarjonnastamme. Tarjonnassamme yli sata liikuntalajia, monipuolisia majoitus- ja kokoustiloja sekä rajattomia mahdollisuuksia!

Happy Healthy Meetings -kokouspaketit sisältävät kokoustilan, aamu- ja päiväkahvin sekä lounaan. Hintaan lisätään valitsemasi aktiviteetti sekä mahdollinen majoitus.

Luontokokouspaketilla nautit luontoliikunnasta

Rentoudu ja energisoidu luonnosta! Nauti luontoliikuntalajeista ja kokousta tehokkaasti Vierumäen ainutlaatuisessa ympäristössä. Luontoliikunta virkistää ja vetreyttää aivosoluja pitkän kokouspäivän aikana. Hae metsästä voimaa päivääsi!

Valitse kokouksen rauhoittavaa luontoliikuntaa tai vauhdikkaampaa menoa, valittavanasi on mm. maastopyöräilyä, lumikenkäilyä, lumiriehaa, luonto- tai tiimipolkua.

Työhyvinvointikokous – hyvinvointia kaikille

Kaipaatko vireyttä työhön tai vinkkejä tiimisi tai yrityksesi työhyvinvoinnin kehittämiseen? Työhyvinvointiteemainen kokouspaketti sisältää aimo annoksen työhyvinvointi-asiaa kokouksen lomassa.

Kokouspaketti sisältää halutessasi esimerkiksi Peruskuntokartoituksen, Livtec Recovery -hyvinvointianalyysin tai työhyvinvointiteemaisen luennon.

Lataa akkuja ja energisoidu Mindfulnessin parissa

Rentoudu kokouksen jälkeen asahin tai Vierujoogan merkeissä, nauti savusaunan lempeistä löylyistä ja vietä mukavan rentouttava tiimihetki yhdessä kollegoiden kanssa. Kokouksen jälkeisessä Mindfulness-osuudessa unohdat työn kiireet, huollat mieltä ja kehoa sekä lataat akkuja seuraavaan päivään.

Mindfulness-lajeina esimerkiksi sauna- tai vierujooga, asahi, rentouttava kehonhuolto, venyttely tai suppailu.

Grouping-kokous nostattaa tiimihenkeä

Grouping-kokous nostaa ryhmähenkeä ja kehittää joukkuepelaamista. Tiiviin kokoustamisen jälkeen kisaillaan tiimihengessä sekä ratkotaan yhteistyötä vaativia tehtäviä. Soveltuu mainiosti esimerkiksi ryhmäytymisen tukemiseen, työhyvinvoinnin nostattamiseen sekä uusien tiimien muodostamiseen.

Valitse esimerkiksi Flowparkin ryhmärataa, curlingia, tiimipolkua, pakohuonetta tai lumiriehaa. Leikkimielistä kisailua tarjoavat Amazing Race, Vierumäki-kisailut tai jousiammunta.