First time - uudet lajit

Tästä kategoriasta löydät lajit, joita et niin helposti pääse muualla kokeilemaan! Kynnys uuden kokeilemiseen madaltuu, kun tukena on tuttu ryhmä ja ohjaajana asiantunteva liikunnanohjaaja. Ohjelman kesto 45 minuuttia, ellei toisin mainita.

Barre (kesto 45min)
Barre-tunnilla on elementtejä baletista, pilateksesta ja joogasta. Barressa tehdään yksinkertaisia ja helposti seurattavia toistosarjoja koko kehon vahvistamiseksi, kiinteyttämiseksi ja symmetrisen lihastasapainon saavuttamiseksi. Barre tunnilla liikkeet kohdistuvat koko kehoon, mutta erityisesti pakaroiden, ryhtiä ylläpitäviä lihasten ja jalkojen kiinteyttämiseen. Tunnilla käytetään vaihtelevasti balettitankoja, pilates/chiball-palloja tai jumppakuminauhoja.

Padel 
Padel on hauska mailapeli, jonka säännöt ja pelikenttä ovat eräänlainen yhdistelmä tennistä ja squashia. Kenttä on pienen tenniskentän kaltainen verkkoineen, mutta uloimpien rajaviivojen sijasta kenttää rajoittavat seinät. Pallo saa pelissä tietyin rajoituksin osua seinään ja kimmota siitä, kuten squashissa. Padelia pelataan sääntöjen mukaan aina nelinpelinä, mutta sitä on mahdollista pelata myös kahdestaan.

Erikoisjoogat (45 min tai 75 min)
Erikoisjoogatunnit ovat sisällöltään paitsi kehonhuoltoa, myös mielenhuoltoa. Kaikki tunnit soveltuvat sekä aloittelijoille ja ensikertalaisille että kokeneemmille joogaajille. Koulutettu ohjaaja pitää huolen, että tuntien liikepankista löytyy sopivia asanoita, vaikka ryhmässä olisi eritasoisia liikkujia. Erikoisjoogatunneista voit valita seuraavat vaihtoehdot: Yinful, Yin + loppurentoutus, teematunnit (selkä, core, slow flow, yang & yin).

TE3 Digital training stick (45min)
Uusi ryhmäliikuntatunti, jossa välineenä käytetään TE3 digitaalista harjoituskeppiä. Keppi ohjaa liikeratojasi ja tasoittaa kehon puolieroja värinäohjauksella. Sen avulla opit tunnistamaan omat kehityskohteesi selkeämmin, sillä TE3-keppi laskee liikkeissä tapahtuvat poikkeamat. Tunti aktivoi koko kehosi, erityisesti tunnet sen pakaroiden ja keskivartalon alueella

BungyPump -sauvakävely (45min tai 90 min)
Ainutlaatuisissa BungyPump-kuntoilusauvoissa on 20 cm mittainen jousitus ja sen myötä 4-6kg:n vastus. Perinteisiin kävelysauvoihin verrattuna BumgyPump-sauvoista saat uudenlaisen tuntemuksen sekä sauvailun rytmiin, että käsivarren ojentajien lihaksiin. BungyPump-sauvat tuovat sauvatreeniin monipuolisuutta sekä totuttuun sauvakävelyyn nähden erilaista tehokkuutta ja hauskuutta!

Flowpark ryhmärata (4-20 hlöä)
Flowparkin uutuusrata, jossa kaikkien ei ole pakko kiivetä. Ryhmärata koostuu neljästä tehtäväväliköstä, joista selvitäkseen osan ryhmästä on avustettava kiipeilijöitä maasta käsin. Rata soveltuu hyvin ryhmille, joissa kaikki eivät koe lintuperspektiiviä omakseen, mutta jossa jokaiselle löytyy sopiva rooli.

Pakohuone (pienet ryhmät 2-6 hlöä, kesto 60 min)
Hypätkää aikakapseliin – murtautukaa 90-luvun suuryhtiön toimitusjohtajan toimistoon. Etsikää arvopaperit käsiinne, toimitusjohtajan ollessa 60 minuutin tauolla. Palatkaa aikakapselin kautta rikkaina nykyaikaan!

Pakohuoneessa 2-6 hengen tiimi laitetaan huoneeseen, josta täytyy päästä ulos 60 minuutissa. Huone on kuitenkin täynnä kiperiä arvoituksia ja pulmia, joista parhaiten selviää tekemällä yhteistyötä muiden kanssa ja käyttämällä aivonystyröitä. Huone soveltuu kaiken ikäisille ja siinä ei vaadita fyysistä voimaa. 7-14 vuotiaita suositellaan ottamaan osaa aikuisen seurassa.