Games & fun - pelailu ja palloilu

Joukkuepelejä joka lähtöön. Valittavana on joko vanhoja tuttuja pelejä tai uusia hauskoja lajituttavuuksia. Ohjelman kesto 45 minuuttia, ellei toisin mainita.

Curling (60min tai 90min)
Curling on yksi suosituimmista yritysten ja ryhmien valitsemista peleistä Vierumäellä. Kyseessä on mielenkiintoinen jäällä pelattava joukkuepeli, joka sopii kaiken kuntoisille. Kokoontuminen jäähallilla. Varaa mukaasi lämpimät vaatteet sekä tasapohjaiset kengät.

Vierumäkipelit
Tunnilla pelataan hauskoja perinteisistä lajeista sovellettuja pallopelejä. Esimerkkilajeina mm. nuijasähly, tarrapallo, taivaspallo, intercross ja vierupesis.

Paintball (90 min)
Paintball eli värikuulapeli on vauhdikas ja mukaansatempaava urheilulaji. Pelin varusteina olevilla merkkaimilla pyritään eliminoimaan vastustajajoukkueen pelaajia pois pelistä merkkaamalla heidät värikuulan osumalla. Peliä pelataan kesäkaudella ja pelipaikka sijaitsee ulkona Vierumäki Areenan viereisellä paintballkentällä. Ulkopeleissä varustesettiin kuuluu suojahaalari, jota estää omia vaatteita likaantumasta.

Pickleball
Yhdysvalloista Suomeen rantautunut mailapeli, jossa yhdistyvät sulkapallon, tenniksen ja pöytätenniksen parhaat puolet. Peliä pelataan sulkapallokentällä, jossa verkko on laskettu suunnilleen tennisverkon korkeudelle. Pickleball toimii sekä nelin- että kaksinpelinä ja toimii hyvin ryhmäliikuntana. Peli soveltuu kaikille kouluikäisestä senioriin, ja hurmaa kaikki hauskuudellaan.

Frisbeegolf
Tunnin aikana kierretään 7-väyläinen frisbeegolfrata ohjaajan opastuksella. Mukavaa ja rennon leppoisaa yhdessäoloa.

KIN-BALL®
Peliä pelataan yhtäaikaisesti kolmella joukkueella käyttäen jättimäistä, 1.20 metriä halkaisijaltaan olevaa kevyttä KIN-BALL ® palloa. Syöttävä joukkue määrää vastaanottavan joukkueen ja valitun joukkueen täytyy saada pallo kiinni ennen kuin se koskettaa lattiaa ja tämän jälkeen syöttää pallo uudestaan valitsemalleen joukkueelle. Pelaajat voivat käyttää koko kehoa pallon kiinniottamiseen ja ilmassa pitämiseen, mutta vain yläkehoa syöttämiseen. KIN-BALLin ® avulla voidaan opettaa yhteistyötä, urheiluhenkeä, pallosilmää ja kasvattaa kuntoa.

Keilailu
Vierumäki Resort Hotellin alakerrassa viihdemaailma Teatron tiloissa sijaitsevassa keilahallissa on kymmenen rataa. Sieltä voit varata ryhmällesi tarvittavan määrän tilaa, ja laittaa pelit pystyyn.