Happy Healthy People - työhyvinvointi

Hyvinvoiva työntekijä on yrityksen tärkein voimavara. Valittavanasi on useita erilaisia, henkilökohtaiseen kuntoon ja liikuntatottumuksiin sopivia työhyvinvointikokonaisuuksia. Valitse vapaasti tai yhdistele!

InBody-kehonkoostumusanalyysi

InBody-kehonkoostumusanalyysi antaa lisämotivaatiota terveellisiin elämäntapoihin. Tutkimus on nopea, helppo sekä yksityiskohtainen. Sen avulla voidaan selvittää esimerkiksi raajojen mittasuhteita toisiinsa nähden, tutkia elimistön nestetasapainoa tai rasvan ja lihasten osuutta. InBody-mittauksessa saatua tietoa voidaan hyödyntää esimerkiksi kunto-ohjelmaa laadittaessa tai ruokavaliota tehdessä.Tulokset näkyvät yksityiskohtaisessa raportissa, joka käydään yhdessä testaajan kanssa läpi ennen kuin asiakas saa sen mukaansa. InBody-mittauksia voidaan tehdä myös isoillekin asiakasryhmille laadukkaasti ja nopeasti. Lue lisää.

Peruskuntokartoitus

Peruskuntokartoitus on tarkoitettu perusterveille 18–65 -vuotiaille henkilöille oman kunnon lähtötason selvittämiseksi. Lue lisää.

Testi sisältää:
– Terveydentilakysely
– Rasvaprosentti
– Vyötärönympärysmittaus
– BMI eli painoindeksi
– Liikkuvuustestit: hartiat, kyljet ja lantionseutu
– Hapenotto: polkupyöräergometritesti, kolmiportainen, 12 min
– Lihaskuntotestit: 30 sekuntia/lihasryhmä, vatsa, kädet ja jalat
– Kirjallinen ja suullinen tulosten analysointi
– Harjoitusohjelma sykerajaehdotuksella

Firstbeat-hyvinvointianalyysi

Firstbeat-hyvinvointianalyysi on kustannustehokas työkalu ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon. Sen avulla voidaan mitata stressin määrää, palautumisen tehokkuutta ja energiankulutusta. Lisäksi voidaan tutkia liikunnan vaikuttavuutta, työn kuormitusta sekä arvioida elämäntapoihin liittyviä riskejä mm. diabeteksen kehittymiselle. Firstbeat-analyysi on työväline, jolla varhaiset kuormittumisen merkit voidaan havaita ennen vakavaa ylikuormittumista. Hyvinvointianalyysista saadun tiedon avulla ammattilaisten on helpompi kohdentaa apu oikein. Tutkimus perustuu tarkkaan sydämen sykeanalyysiin. Lue lisää.

Firstbeat-analyysi antaa vastauksen näihin kysymyksiin:

– Miten kuormitut henkisesti ja fyysisesti arjessa ja vapaa-ajalla
– Miten palaudut rasituksesta
– Millainen liikkuja olet
– Vastaako harjoittelusi laatu tavoitettasi
– Paljonko kulutat energiaa vuorokaudessa
– Elintapojesi vaikutus diabeteksen puhkeamiseen

Asiantuntijaluennot

Asiantuntijaluento antaa tiiviin tietopaketin ja keskustelumahdollisuuden mm. terveysteemoista, painonhallinnasta ja työhyvinvoinnista. Luennot sopivat esimerkiksi kokouksen lomaan, henkilöstöpäiville tai osaksi henkilöstön työhyvinvointikokonaisuutta. Lue lisää.

Luentojen pääteemat:
– Liikunta ja terveys
– Ravinto ja hyvinvointi
– Työhyvinvointi
– Kuntoliikkujat