Liikuntamenu yrityksille ja ryhmille

Nyt suosittelemme

Curling
Curling on yksi suosituimmista yritysten ja ryhmien valitsemista peleistä Vierumäellä. Kyseessä on mielenkiintoinen jäällä pelattava joukkuepeli, joka sopii kaiken kuntoisille. Kokoontuminen jäähallilla. Varaa mukaasi lämpimät vaatteet sekä tasapohjaiset kengät.

Barre
Barre-tunnilla on elementtejä baletista, pilateksesta ja joogasta. Barressa tehdään yksinkertaisia ja helposti seurattavia toistosarjoja koko kehon vahvistamiseksi, kiinteyttämiseksi ja symmetrisen lihastasapainon saavuttamiseksi. Barre tunnilla liikkeet kohdistuvat koko kehoon, mutta erityisesti pakaroiden, ryhtiä ylläpitäviä lihasten ja jalkojen kiinteyttämiseen. Tunnilla käytetään vaihtelevasti balettitankoja, pilates/chiball-palloja tai jumppakuminauhoja

Padel 
Padel on hauska mailapeli, jonka säännöt ja pelikenttä ovat eräänlainen yhdistelmä tennistä ja squashia. Kenttä on pienen tenniskentän kaltainen verkkoineen, mutta uloimpien rajaviivojen sijasta kenttää rajoittavat seinät. Pallo saa pelissä tietyin rajoituksin osua seinään ja kimmota siitä, kuten squashissa. Padelia pelataan sääntöjen mukaan aina nelinpelinä, mutta sitä on mahdollista pelata myös kahdestaan.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt

yritysmyynti@vierumaki.fi
0300 870 112