Liikuntamenu yrityksille ja ryhmille

Täältä löydät Vierumäen liikuntatarjonnan yrityksille ja ryhmille. Valitse menuusta ryhmällesi sopiva laji ja hyppää mukaan seikkailuun. Koska Vierumäellä voit harrastaa yli sataa liikuntalajia, olemme helpottaneet valintaasi kokoamalla monipuolisen kattauksen erilaisia lajeja alla olevaan liikuntamenuuseen. Surffaile vapaasti ja poimi mukaan lajit, joista sinä ja ryhmäsi pidätte!

Tutustu taulukkoon klikkaamalla kuva auki tai lataamalla se alla olevasta linkistä. Liikuntalajeihin ja kategorioihin pääset tutustumaan sivun vasemman reunan linkkien avulla.

Nyt suosittelemme

Maastopyöräily
Poikkea tieltä ja tutustu Vierumäen metsämaastoihin ohjaajan opastuksella maastopyörän selästä käsin. Reitti mukailee opiston vaihtelevia latupohjia, ja sen aikana ehdit mainiosti haastaa fyysisen kuntosi, tasapainosi ja rohkeutesi peruspyöräilystä poikkeavalla tavalla.

Elämyskellunta
Elämyskellunta vie sinut ainutlaatuisen aktiviteetin pariin, jossa saat kokemuksen painottomuuden tunteesta. Kellunnassa koet uuden elämyksen, jossa voit sulkea ulkoiset virikkeet pois ja rentoutua vain oman itsesi kanssa. Vaihtoehtoisesti se myös toimii yhteisöllisenä aktiviteettina, jossa hauskanpidolla ei ole rajoja. Kellunta tapahtuu nimittäin kelluntapuvuissa, joka pitää kuivana ja lämpimänä sekä kelluttaa sinut täysin veden pinnalla. Kellunta on ympärivuotinen elämysaktiviteetti, joka toteutetaan Suomen kauniissa luonnonvesistöissä. Uusi elämys odottaa sinua!

TE3 Digital training stick
Uusi ryhmäliikuntatunti, jossa välineenä käytetään TE3 digitaalista harjoituskeppiä. Keppi ohjaa liikeratojasi ja tasoittaa kehon puolieroja värinäohjauksella. Sen avulla opit tunnistamaan omat kehityskohteesi selkeämmin, sillä TE3-keppi laskee liikkeissä tapahtuvat poikkeamat. Tunti aktivoi koko kehosi, erityisesti tunnet sen pakaroiden ja keskivartalon alueella

KYSY LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUSTA YRITYSMYYNTIPALVELUSTAMME

 0300 870 112

 yritysmyynti@vierumaki.fi