Metsänpuhti – vireyttä luontoliikunnasta

Kokouksen lomassa on mahtava tilaisuus tutustua Vierumäen ainutlaatuiseen luontoon. Luontoliikunta virkistää ja vetreyttää aivosoluja pitkän kokouspäivän aikana. Hae metsästä voimaa päivääsi!

Metsänpuhti -lajivalikoima

Metsänpuhti -lajivalikoimaan kuuluvat seuraavat luontoliikunnan lajit. Mieleisiäsi lajeja voit yhdistää kokoukseen tai yritystapahtuman yhteyteen. Voit valita yhden tai useamman lajin.

Kysy Metsänpuhti -lajeista ja varaa ohjattu luontoliikuntahetki kokousvarauksen yhteydessä.

Asahi
Asahi on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Liikkeet ovat yksinkertaisia, joten kuka tahansa voi osallistua Asahi- tunnille. Mahdollisuus kokeilla nyt luontoasahia, keskellä Vierumäen luotoa ja rentouttava metsäilmaa samalla tunnustellen.

Metsäjoooga
Hengitä metsäntuoksuista, puhdasta ilmaa ja anna kehon ja mielen rentoutua. Metsä sekä metsäjoogaliikkeet tekevät sinulle omaa aikaa arjen keskellä. Metsäjoogatunti sisältää kävelylenkin joogapaikalle ja joogaosion, joka on kestoltaan n.25min.

Luontopolku
Kävelylenkki patikoidaan kauniissa harjumaisemissa. Matkan aikana vastataan luontoaiheisiin kysymyksiin. Luontopolkureittiemme pituuden ovat n.2,2km ja 4,5km. Voit siis valita joko 45minuutin vai 90 minuutin reippailun kokouspäivän keskelle.

Tiimipolku
Tiimipolulla kisaillaan leikkimielisesti Vierumäen luontopolun varrella. Tiimitehtävien jälkeen polulta poiketaan Ilkan kurun kodalle tai Letturantaan kotakahveille.

Sauvakävely
Kävely sauvojen kanssa on huomattavasti tehokkaampaa ja sauvojen avulla saa myös ylävartalon käyttöön. Vauhdista riippuen, voi itse säädellä minkälaisen lenkin teet. Sauvakävellen kun voit valita, haluatko hikilenkin vai peruskuntolenkin maisemia ihaillen.

Suppailu
SUP on lyhenne sanoista Stand Up Paddling eli seisaaltaan melominen. Suppailu luonnon keskellä, Valkjärvellä, saa varmasti ajatuksesi muualle.