Päiväkokoukset

Tehokas, monipuolinen ja viihtyisä Vierumäki tarjoaa ylivoimaiset puitteet sekä pienelle että suurelle kokoontumiselle. Valitse kokouksen yhteyteen mieleisiäsi lisäpalveluita taukojumpasta toimintarataan. Tunnelmallinen illallinen elämysravintolassa tai rento ruokailu kruunaa tärkeän tilaisuuden.

Vallitsevan tilanteen johdosta olemme lisänneet tilojen siivousta, huolehdimme kosketuspintojen puhtaudesta ja olemme väljentäneet kokoustilojen kalustusta, jotta turvavälit toteutuvat. Pyydämme keskustelemaan myyntineuvottelijoidemme kanssa, mikäli kokouksen järjestäminen Vierumäellä mietityttää ja haluatte lisätietoja tekemistämme muutoksista toimintaan, jotta voimme turvata vieraidemme ja henkilökuntamme terveyden sekä turvallisuuden.

Opiston kokouspaketti koko päiväksi 45 € / henkilö.

 • Kokoustila opiston alueelta ryhmän koon mukaan, voimassaolevat rajoitukset huomioiden.
 • Aamun tarjoiluina aamiainen ravintola Kaskelassa TAI kokoustilan yhteyteen toimitettu kahvitarjoilu (kahvi, tee lisukkeineen & suolainen kahvileipä)
 • Lounas noutopöydästä ravintola Kaskelassa
 • Iltapäivän kahvihetki toimitettuna kokoustilan yhteyteen (kahvi, tee lisukkeineen & makea kahvileipä)

Opiston kokouspaketti aamu- tai iltapäiväksi 37 € / henkilö.

 • Kokoustila opiston alueelta ryhmän koon mukaan, voimassaolevat rajoitukset huomioiden.
 • Lounas noutopöydästä ravintola Kaskelassa
 • Tilaisuuden kellonaikojen mukaan:
 • Aamun tarjoilut: aamiainen ravintola Kaskelassa TAI kokoustilan yhteyteen toimitettu kahvitarjoilu (kahvi, tee lisukkeineen & suolainen kahvileipä) TAI
 • Iltapäivän tarjoilut: kahvihetki toimitettuna kokoustilan yhteyteen (kahvi, tee lisukkeineen & makea kahvileipä)

Toivomme ryhmän ilmoittavan kokoustekniikan tarpeista meille ennakkoon, sillä alueeltamme löytyy erilaisia kokoustiloja, joiden varustelut vaihtelevat. Toiset tilat sopivat paremmin luovaan työskentelyyn ja toiset tiukkaan asiaohjelmaan.

Huomioimme erityisruokavaliot ja allergiat kaikissa tarjoiluissa ennakkoon ilmoitettujen tietojen mukaisesti.

Teemme mielellämme ryhmällenne tarjouksen myös kokouspaketista majoituksella.

Tällöin kokoustila on käytössänne kahtena tai useampana päivänä. Illanviettoon tarjoamme liikunta- ja urheiluaktiviteetteja omatoimisesti tai ohjattuna, elämysravintoloidemme tarjontaa, päivällistä pöytiintarjoiltuna tai noutopöydästä sekä vaikkapa saunavuoron savusaunassamme tai rantasaunoillamme.

 

Loppuvuoden päiväkokouspaketti tarjous! alk. 39.00€/hlö.

Mainitsethan kokoustarjouksesta varauksen yhteydessä.

 • Kokoustila opiston alueelta ryhmän koon mukaan, voimassaolevat rajoitukset huomioiden.
 • Tarjoilut: aamiainen noutopöydästä, lounas noutopöydästä ravintola Kaskelassa ja iltapäiväkahvi makean kahvileivän kera toimitettuna kokoustilan yhteyteen.
 • Toivomme ryhmän ilmoittavan kokoustekniikan tarpeista meille ennakkoon, sillä alueeltamme löytyy erilaisia kokoustiloja, joiden varustelut vaihtelevat. Toiset tilat sopivat paremmin luovaan työskentelyyn ja toiset tiukkaan asiaohjelmaan.

 

Huomioithan, että kokouspakettien vähimmäisveloitettava osallistujamäärä on 10 henkilöä. Osallistujia voi kuitenkin olla vähemmän.