Suurtapahtumat

Vierumäki on ainutlaatuinen paikka suurtapahtumille

Yli tuhannen hengen majoitusmahdollisuus samalla alueella ja lukuisat erilaiset tilat antavat rajattomasti mahdollisuuksia rakentaa monipuolinen kattaus asiakkaan tarpeiden mukaan. Olipa kyseessä kokous, liikunta tai juhliminen, me autamme teitä! Myynnin ja tapahtumien järjestämisen ammattilaiset suunnittelevat ja räätälöivät tapahtuman alusta loppuun, joten et välttämättä tarvitse järjestelyissä mitään välikäsiä.

Vierumäki Areena sopii hyvin erilaisiin suurtapahtumiin, kuten kokousten, liikuntatapahtumien tai iltajuhlien pitopaikaksi. Halliin mahtuu tarvittaessa jopa 2000-3000 henkeä. Suuret ja maksuttomat parkkialueet takaavat sujuvan liikkumisen myös massatapahtumien aikana. Vierumäki Areena on ainoa laatuaan Suomessa.

Liikuntapäivät, yritysjuhlat, seminaarit, kokoukset, kauppiaspäivät, messut, golfkisat… 

Tarjoamme rajattoman mahdollisuuden järjestää mitä erilaisempia yritystapahtumia ja tilaisuuksia. Vierumäellä on järjestetty muun muassa golfin Vierumäki Finnish Challenge, lukuisia urheilu- ja liikuntapahtumia triahtlonista maastojuoksun SM-kisoihin, monimuotoisia kauppiaspäivä ja yritystapahtumia sekä olemme isännöineet pohjoismaisten hiihtolajien maailmanmestaruuskisojen kisakylää.

Tapahtumailmoittautuminen

Kaikissa tapahtumissa tarvitaan tapahtumailmoittautumista, joten anna meidän hoitaa tapahtumasi ilmoittautumisrutiinit puolestasi. Pystymme räätälöimään ja tekemään juuri sinun tapahtumaa palvelevan ilmoittautumislomakkeen. Lomakkeen linkin toimitamme teille, ilmoittautumiset tulevat suoraan Vierumäelle ja osallistujat voivat ilmoittautua esimerkiksi eri liikuntalajeihin. Huomioimme ilmoittautumisen yhteydessä myös muut ilmoittautumista vaativat osiot. Samalla periaatteella pystymme hoitamaan myös majoitusvaraukset.

Palvelumaksu tapahtumailmoittautumiselle on 12€/hlö

Palvelu on helppoa:
1.    Sovi ilmoittautumispalvelun käytöstä myyntipalvelun kanssa.
2.    Lähetä Vierumäelle tapahtuman tiedot