Kokoustarjoukset

Pidä virkistävämpi kokous, palaveri, kick-off tai vaikka suurempikin seminaari.

Varaa kokouspaketti nyt edullisesti alkuviikkoon (ma-ke) ja tule samalla nauttimaan Vierumäen laajasta liikunta- ja hyvinvointitarjonnasta. Alkuviikon kokoustarjous: majoitus ja kokous Vierumäki Resort Hotellilla alk. 99€/hlö. (ma-ke)

Hinta sisältää yhden yön hotellimajoituksen, kokoustilan, lounaan ja iltapäiväkahvit. Ensimmäisenä kokouspäivänä aamiaispöytä sisältyy paketin hintaan. Nyt myös sporttipassi kaikille hotellimajoittujille veloituksetta!

  • yhden yön Vierumäki Resort Hotellin 2hh Standard-huoneessa
  • kokoustilat tai 1-4 lohkoa Ballroomista ryhmän koon mukaisesti sekä kokoustekniikan.
  • Hotellin aamiaispöytä ensimmäisenä kokouspäivänä
  • lounaan sekä iltapäiväkahvin makealla sekä hedelmillä.
  • Sporttipassi*
  • Kokoustarjous on voimassa vähintään 10 hengen tilaisuuksiin.

Alkuviikon kokouspaketti ilman majoitusta alk. 48,00€/hlö, loppuviikon (to-pe) kokouspaketti alk. 56,00€/hlö.

Sporttipassi

*Vierumäen omalla sporttipassilla hyödynnät Vierumäen monipuoliset liikuntamahdollisuudet kätevästi. Sporttipassin avulla alueella majoittuvat voivat tietyn ajanjakson ajan käyttää Vierumäen liikuntapaikkoja ja -välineitä omatoimiseen liikkumiseen. Vierumäen sporttipassi on voimassa valintasi mukaan 1-3 vuorokautta, tai jopa koko viikon. Tänä aikana saat käyttää sporttipassiin kuuluvia liikuntatiloja ja -reittejä rajattomasti, aukioloaikojen puitteissa. Vierumäki Resort Hotellissa majoittuville sporttipassi sisältyy majoituksen hintaan, kun varaus on tehty Vierumäen verkkokaupan tai myyntipalvelun kautta.