Korona-ajan ohjeistus Vierumäellä

Hyvinvointisi ja terveytesi on meille ykkösprioriteetti. Vierumäen henkilökunta noudattaa erityistä huolellisuutta toiminnoissaan. Noudatammekin tavallisesta poikkeavia käytäntöjä, joita päivitämme jatkuvasti viranomaisohjeistusten mukaisiksi.

Luethan THL:n ohjeistukset huolellisesti ennen saapumistasi Vierumäelle, kiitos!
Vierumäki sijaitsee Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueella ja noudatamme PHHYKY:n ajankohtaisia ohjeita.

Henkilökohtainen hygienia ja kasvomaskit

Yleisen suosituksen mukaan kasvomaskia suositellaan käytettäväksi yli 12-vuotiaille sisätiloissa myös Vierumäellä. Kasvomaskeja on palvelupisteissämme, jos omasi jäi kotiin.

Muistathan pestä kätesi saippualla aina kuin mahdollista. Käsidesiä löydät kaikista tiloistamme – lisäämme pisteiden entisestään määrää nykyisten säädösten mukaisesti.

Vältäthän turhaa kasvojen koskettelua. Yskän tai aivastuksen yllättäessä, pyri käyttämään hihaasi tai kertakäyttönenäliinaa.

Vain oireettomana Vierumäelle

Siirräthän vierailusi ajankohtaa eteenpäin, jos sinulla tai perheenjäsenilläsi on todettu koronavirustartunta, sinut on määrätty karanteeniin tai sinulla on koronavirukseen viittaavia oireita.

Jos sairastut tai kuulet altistumisesta vierailusi aikana tai sen jälkeen, vältäthän kaikkia kontakteja ja noudatathan THL:n ohjeistuksia testiin hakeutumisesta ja karanteenista.

Turvavälit

Palvelupisteillä etäisyyksistä muistuttavat lattioihin teipatut tarrat ja henkilökuntamme, mutta huolehdithan asiasta myös itse ja kaverisi puolesta.

Maksaminen

Suosittelemme alueella kortti- tai lähimaksua.

Liikuntapaikat

Liikuntapaikat ovat auki normaalisti. Noudatamme alueellisia suosituksia.

Ohjatut Active Hours -tunnit

Varmista paikkasi ohjatuille liikuntatunneille Vierumäki Friends -sovelluksesta. Rajoitamme tunneille osallistujien määrää.

Koulutus

Suomen Urheiluopiston koulutustoiminta toteutetaan lähiopiskeluna. Opiskelijoiden korona-ajan ohjeet löydät tältä sivulta.

Tehostettu siivous

Vierumäen tilojen siivouksen suorittavat N-CLEANIN ammattilaiset TTL:n Covid-19-siivousohjeistuksen mukaisesti.