Ammattiurheilija - sijoita tulevaisuuteesi ja hae opiskelemaan Vierumäelle

Sijoita tulevaisuuteesi ja opiskele liikunnallinen ammatti jo urheilu-urasi aikana! Urheilijoille suunnattu koulutus on räätälöity eri lajien harjoitus- ja kilpailukaudet huomioiden joustavaksi monimuotokoulutukseksi. Opiskelu koostuu lähiopiskelujaksoista Vierumäellä, etäopinnoista, oppimistehtävistä ja työssäoppimisjaksoista esimerkiksi omassa urheiluseurassasi.

Amanda Kotaja kannustaa urheilijoita hakemaan mukaan koulutukseen

Ratakelaaja Amanda Kotaja valmistui liikuntaneuvojaksi vuonna 2019. Kotaja kiteyttää opiskeluajan kokemuksiaan seuraavasti:
– “Yksi tärkeimmistä asioista itselleni oli koulutuksen toteutus ammattiurheilijan tarpeet huomioiden, missä Vierumäki onnistuikin erinomaisesti. Etäjaksojen aikana tehtävät ja työssäoppiminen aikataulutettiin yhteen oma urheilu ja kilpailujen rytmitys huomioiden.”
– “Positiivisimpana jäivät mieleen meidän ryhmä, sekä se, että jokainen koulupäivä oli erilainen ja ennen kaikkea hauska.”
– “Koulutuksesta saa paljon tietoa ja avaimia liikunta-alan parissa työskentelyyn jo urheilu-uran aikana tai sen jälkeen. Lisäksi koulutus opetti paljon valmentautumista ja auttoi myös pohtimaan omaa urheilu-uraa uusin silmin.”

Oskari Mörö valmistui liikuntaneuvojaksi Vierumäeltä

Aitajuoksija Oskari Mörö valmistui liikuntaneuvojaksi vuonna 2016. Kysyimme Möröltä hänen ajatuksiaan koulutuksesta ja opiskeluajastaan Vierumäellä.
– “Opiskeluissa otettiin hyvin huomioon ammattiurheilun tuomat haasteet, rasitukset ja aikataulutukset. Käytännön opiskelua oli yllättävän paljon, mikä sopi hyvin peruskuntokauden harjoitteluun”.
– “Parhaiten opiskeluajasta Vierumäellä jäivät mieleen tiivis ryhmähenki ja runsas ajatusten vaihto.”-
“Tavoitteellisen urheilun ja opintojen yhdistäminen ei voisi toimia paljon helpommin kuin mitä minulla Vierumäellä. Jos liikunnan parissa toimiminen, oman tietotaidon kartuttaminen ja jakaminen valmennuksessa kiinnostavat, niin laittakaa ehdottomasti hakua sisään!”