CIM Certified Ice Master

Seuraava koulutus 30.9.-4.10.2019

Koulutus on tarkoitettu jäänhoidon tehtävissä työskenteleville kokeneille ammattilaisille. Koulutettavalla tulee olla pohjana käytännön kokemusta jäähallin jäänhoidon ja kylmätekniikan osaamisesta.

Koulutus on kansainvälinen, mutta opetuskielenä on suomi. Osallistujat saavat tarvitessaan tulkkausta englanniksi. Valmennamme osallistujista jäänhoidon kansainvälisiä asiantuntijoita, jotka osaavat dynaamisen toimintatavan verkostoituvassa toimintaympäristössä, erilaisten ihmisten ja tahojen kanssa.

Hakeminen koulutukseen

CIM Certified Ice Master -koulutusohjelmaan voi hakea 13.9.2019 asti. Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen jaana.halla@vierumaki.fi. Hakemuksesta tulee ilmetä seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, laskutusosoite sekä kuvaus jäänhoidon ja kylmätekniikan osaamisestasi ja kokemuksestasi.

Opiskelijavalinta suoritetaan hakulomakkeen ja henkilökohtaisen haastattelun pohjalta. Koulutukseen valitaan 16 opiskelijaa, joista suomalaisille on varattu 10 paikkaa.

Koulutuksen ajankohta  on 30.9-4.10.2019

Hinta

Koulutuksen kokonaishinta opiskelijalle on 1050 euroa (+ alv 24%).

Hinta sisältää koulutuksen ja täyshoidon lähijaksojen aikana Vierumäellä sekä myös CIM Certified Ice Master -diplomin ja kurssineuleen.