CIM Certified Ice Master

Huom. Epävarmasta koronavirusepidemian tilanteesta johtuen olemme siirtäneet kansainvälisen koulutusohjelman tältä syksyltä lokakuulle 2021.

Seuraava koulutus 4.10.–8.10.2021

Koulutus on tarkoitettu jäänhoidon tehtävissä työskenteleville kokeneille ammattilaisille. Koulutuksen osallistujalla tulee olla pohjana käytännön kokemusta jäähallin jäänhoidon ja kylmätekniikan osaamisesta.

Koulutus on kansainvälinen, mutta opetuskielenä on suomi. Osallistujat saavat tarvitessaan tulkkausta englanniksi. Valmennamme osallistujista jäänhoidon kansainvälisiä asiantuntijoita, jotka osaavat dynaamisen toimintatavan verkostoituvassa toimintaympäristössä, erilaisten ihmisten ja tahojen kanssa.

Hakeminen koulutukseen

CIM Certified Ice Master -koulutusohjelmaan voi hakea 13.9.2021 asti. Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen jaana.halla@vierumaki.fi. Hakemuksesta tulee ilmetä seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, laskutusosoite sekä kuvaus jäänhoidon ja kylmätekniikan osaamisestasi ja kokemuksestasi.

Opiskelijavalinta suoritetaan hakulomakkeen ja henkilökohtaisen haastattelun pohjalta. Koulutukseen valitaan 16 opiskelijaa, joista suomalaisille on varattu kymmenen paikkaa.

Koulutuksen ajankohta  on 4.10.–8.10.2021.

Hinta

Koulutuksen kokonaishinta opiskelijalle on 1350 euroa (+ alv 24%).

Hinta sisältää koulutuksen ja täyshoidon lähijaksojen aikana Vierumäellä sekä CIM Certified Ice Master -diplomin ja kurssineuleen.