Tee varaus

Eräensiapu - Wilderness Advanced First Aid (WAFA)

WAFA on kattava eräensiapukurssi, joka on suunniteltu outdoor-alalla toimiville henkilöille ja erityisesti heille, joiden vastuulla on muita henkilöitä, esimerkiksi lapsia ja nuoria.

Eräensiapukoulutus eroaa suuresti tavanomaisesta ensiapukoulutuksesta ja muista kursseista, jotka keskittyvät kaupunkimiljööhön. Tällä kurssilla opetetaan, kuinka toimia hätätilanteissa, kun sairaala- ja pelastuspalvelut eivät ole mahdollisia nopeasti.

Kurssi antaa valmiudet hätätilanteisiin, jotka vaativat pitkäaikaista potilashoitoa vaikeissa olosuhteissa ja improvisoituja välineitä apuna käyttäen.

  • Kurssin tavoitteena on antaa valmiudet toimia EA-tilanteissa, jolloin avun saanti saattaa kestää tunteja tai jopa päiviä.
  • Kurssin kouluttajilla on laaja kokemus eri pelastusorganisaatioista ja he ovat perehtyneet hyvin Suomen kaltaisiin olosuhteisiin.
  • Kurssin lopussa on tentti, jonka hyväksytysti suorittaneet saavat WMA-todistuksen sekä WAFA-kortin, joka on tunnettu ja tunnustettu laajasti sekä Suomessa että eri puolilla maailmalla. Kurssin läpäisyn vaatimuksena on myös 100 % osallistuminen opetukseen.
  • Kurssin opetustuntien virallinen määrä on 38 h ja lisäksi tulevat iltatehtävät ja ryhmätyöt kurssin aikana – päivät ovat pitkiä.
  • WAFA:n jälkeen voit suorittaa Bridge-kurssin ja päivittää itsesi Wilderness First Responderiksi. Seuraava Bridge-kurssi järjestetään 16.-19.10.2017 Vierumäellä.
  • Kurssikielenä on englanti ja kaikki materiaalit ovat englanniksi.
  • Lisätietoja WMA:sta: www.wildmed.com

Varustus ja vakuutukset:

Jokainen vastaa henkilökohtaisista varusteistaan ja voimassa olevasta tapaturmavakuutuksesta. Vakuutus tulee todistaa pyydettäessä ennen kurssia.

Hinta:

Paketti A ilman majoitusta: 410 €/hlö
Paketti B majoituksella: 510 €/hlö

Hinta sisältää opetuksen ja oppimateriaalit (kaksi kirjaa) sekä lounaan ja päivällisen. Ruoat tulolounaasta viimeisen päivän lounaaseen.

Hakuaika:

Haku käynnissä 3.9.2017 asti.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu kurssille tästä linkistä.