Tee varaus

Eräensiapu - Wilderness First Responder (Brigde WAFA to WFR)

WFR on eräensiapuun, johtajuus- ja kriittiseen ajatteluun orientoiva neljän päivän kurssi outdoor-alan ammattilaisille, jotka toimivat erämaaolosuhteissa vähäisillä resursseilla.

WAFA-kurssin vuonna 2013 tai myöhemmin suorittanut voi jatkokouluttaa itsensä Wilderness First Responderiksi tai päivittää olemassa olevan WFR-korttinsa.

Kurssin tavoitteena on antaa valmiudet toimia EA-tilanteissa, joissa avun saanti saattaa kestää tunteja tai jopa päiviä. Kurssilla keskitytään laajasti tilanteisiin, jotka ovat tyypillisiä Suomen olosuhteissa.

  • Ensiavun johtajuus- ja kriittinen ajattelu
  • Kurssi on pitkälti käytäntöön painottuva. Keskeisenä opetusmetodina ovat käytännön harjoitukset, joista osa kestää useita tunteja. Osa harjoituksista videoidaan ja tilanteet puretaan videota hyödyntäen.
  • Kurssin lopussa on kirjallinen tentti, jonka hyväksytysti suorittaneet saavat WFR-kortin, joka on tunnettu ja tunnustettu laajasti Suomessa ja eri puolilla maailmalla. Kurssin läpäisyn vaatimuksena on myös 100 % osallistuminen opetukseen.
  • Kurssikielenä on englanti ja kaikki materiaalit ovat englanniksi.
  • Lisätietoja Wilderness Medical Associats: www.wildmed.com

Varustus ja vakuutukset:

Jokainen vastaa henkilökohtaisista varusteistaan ja voimassa olevasta tapaturmavakuutuksesta. Vakuutus tulee todistaa pyydettäessä ennen kurssia.

Hinta ja hakuaika:

Kurssin hintatiedot ja hakuaika päivitetään myöhemmin.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautumislinkki kurssille avataan myöhemmin.