Fitness taso 1 valmentajakoulutus

Suomen Urheiluopisto ja Suomen Fitnessurheilu ry järjestävät 1-tason koulutusta Vierumäellä. Koulutus koostuu kahdesta lähijaksosta (pe-su), yhdestä etäjaksosta (pe-su) sekä ennakko- ja välitehtävistä. Koulutuksen laajuus on n. 100 tuntia, josta lähiopetuksen osuus on 40 tuntia, etäopiskelun 20 tuntia ja itseopiskelun n. 40 tuntia. Koulutuksen hyväksytty suorittamien edellyttää aktiivista osallistumista etäjaksolla ja lähijaksoilla, sekä tehtävien hyväksyttyä suorittamista.

Tavoite

Tavoitteena on, että opiskelija laajentaa tietämystään

  • fitness-lajien kokonaisuudesta
  • fyysisen kunnon harjoittamisen eri osa-alueista
  • pystyy laatimaan lyhytkestoisille aikaväleille tarkoitettuja valmennussuunnitelmia.

Koulutuksen suoritettuaan opiskelija osaa:

  • suunnitella ja johtaa yksittäisen harjoituksen
  • arvioida harjoittelun yksilöllisiä vaikutuksia elimistön toimintaan
  • laatia yksilöllisen 8-12 viikon harjoitteluohjelman sekä seurata ja arvioida harjoittelun vaikuttavuutta
  • perusteet siitä, kuinka kilpailudieetti vaikuttaa elimistöön

Koulutusajankohdat

Fitness 1-taso lähijaksot:

  1. lähijakso 2.-4. 10.2020
  2. lähijakso 11.-13.12.2020 (etäjakso)
  3. lähijakso 26.-28.3.2021

Hinta

Koulutuksen hinta on 1200 €. Hinta sisältää koulutuksen, materiaalit sekä täysihoidon ja majoituksen (2hh) lähijaksoilla.

Haku

I-tason Fitnessvalmentajakoulutus kehittää ja antaa valmiuksia valmentaa ja ohjata fitness-urheilijoita. Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään osaamistaan kehon koostumuksen muokkaamisesta, voimaharjoittelun perusteista ja painonpudotusjakson suunnittelusta ja toteutuksesta. Koulutus on muun muassa erinomainen täydennyskoulutus Personal trainereille ja fysiikkavalmentajille.

Koulutukseen hakuaika on 30.8.2020 asti. Ilmoittautuminen on sitova.

Myöhemmin kuin 30 vrk ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista peritään 50 % kurssin hinnasta ja myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista peritään 100 % kurssin hinnasta. Sairastapauksen sattuessa on toimitettava lääkärintodistus koulutuksen järjestäjälle. Koulutus järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 15.