Fitness taso 2 valmentajakoulutus

Suomen Urheiluopisto ja Suomen Fitnessurheilu ry järjestävät II-tason koulutuksen Vierumäellä. Koulutus koostuu neljästä lähijaksosta (pe-su) sekä ennakko- ja välitehtävistä sekä fitnessleirin suunnittelusta ja järjestämisestä. Koulutuksen laajuus on n. 140 tuntia, josta lähiopetuksen osuus on 80 tuntia ja itseopiskelun n. 60 tuntia sekä leirin suunnittelun ja järjestämisen osuus 20 tuntia. Koulutuksen hyväksytty suorittaminen edellyttää aktiivista osallistumista lähijaksoilla ja fitnesleirillä sekä tehtävien hyväksyttyä suorittamista.
Voidakseen osallistua tasolle II valmentajalta edellytetään tason I hyväksyttyä suorittamista, Suomen Fitnessurheilu ry:n viralliseen tiimiin kuulumista sekä vähintään yhtä valmennettavaa fitnessurheilijaa.

Koulutuksen jälkeen valmentaja osaa kehittää itseään, toimintaympäristöään ja valmennettaviaan vuositasolla. Koulutuksen käynyt valmentaja voi valmentaa kansallisen ja kansainvälisen tason fitnessurheilijoita ja selviytyy haastavista valmennustehtävistä.

Koulutuksen tavoite

Tavoitteena on, että opiskelija syventää tietämystään
• Lajin kilpailukaudesta (sisältää dieetti- ja palautusjaksot)
• Fitnessurheilijan harjoittelun kausi- ja vuosisuunnitelmasta
• Lajileirin järjestämisestä
• Psyykkisestä valmennuksesta
• Urheilun etiikasta

Lähijaksojen ajankohdat

Ajankohdat:

  1. lähijakso 8.-10.2.2109
  2. lähijakso 24.-26.5.2019
  3. lähijakso 29.-30.6.2019 (Fitnessleiri)
  4. lähijakso 30.8.-1.9.2019
  5. lähijakso 22.-24.11.2019

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 1800 €. Hinta sisältää koulutuksen, materiaalit sekä täysihoidon ja majoituksen (2hh) lähijaksoilla.

Ilmoittautuminen koulutukseen

Haku koulutukseen on päättynyt 6.1.2019.  Ilmoittautuminen on sitova. Myöhemmin kuin 30 vrk ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista peritään 50% kurssin hinnasta ja myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista peritään 100% kurssin hinnasta. Sairastapauksen sattuessa on toimitettava lääkärintodistus koulutuksen järjestäjälle. Koulutus toteutetaan mikäli osallistujia on vähintään 15.