Tee varaus

Johtaja-Tahko

Johtaja-Tahko on valmennusohjelma, jossa opit johtamaan ihmisiä uudella tavalla tiimioppimisen menetelmillä ja samalla uudistat organisaatiosi toimintaa.

Tahkon talo suomeksi

Ammattitaidolla rakennettu koulutuskokonaisuus, jossa onnistuneella tavalla teoria ja käytännön projektit sulautuvat yhteen. Oppiminen tapahtuu yhdessä, dialogisen tiimioppimisen kautta. Lähijaksot Vierumäellä ovat hetkiä pysähtymiselle ja oman ammattitaidon kehittämiselle. Ne sekä tehtävät niiden välillä saavat sinut tarkastelemaan itseäsi uusista näkökulmista ihmisenä, johtajana ja johdettavana. Tämä synnyttää uudenalista osaamista, jonka viet käytäntöön joko tietoisesti tai alitajuntasi kautta. Johtaja-Tahko on koulutus, joka kehittää ja inspiroi sinusta liikunta-alan menestyksekkään johtajan. Riikka

Valmennusohjelman tavoite
Valmennamme osallistujista johtajia, jotka oppivat yhdessä luomaan uusia luovia ratkaisuja työyhteisössään. Valmennusohjelman käytyään tutkinnon suorittaja osaa oman vastuualueensa kautta johtaa ja toteuttaa organisaation strategian mukaista kehitystyötä. Tutkinnon suorittaja osaa johtaa organisaatioitaan muuttuvassa, verkostoituvassa toimintaympäristössä erilaisten ihmisten ja tahojen kanssa.

Valmistavan koulutuksen toimintatapa ja sisältö
Johtaja-Tahko-valmennusohjelma on johtamisen erikoisammattitutkintoon tai tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoon valmistava koulutus, joka koostuu kuudesta kahden vuorokauden mittaisesta lähiopetusjaksosta Vierumäellä. Voit valita oman tilanteesi ja tarpeesi mukaan, miten osoitat ammattitaitosi. Koulutus alkaa erillisillä orientaatiopäivällä (12.12.2017), jossa tutustutaan menetelmiin. Tämän jälkeen jokaisella lähijaksolla on oma teemansa. Koulutuksen aikana synnytetään uusia ratkaisuja tuleviin haasteisiin yhdessä muiden osaajien kanssa.

Valmistavan koulutuksen lähijaksot
Orientaatiopäivä 12.12.2017

  1. lähijakso 07.-09.02.2018
  2. lähijakso 21.-23.03.2018
  3. lähijakso 16.-18.05.2018
  4. lähijakso 05.-07.09.2018
  5. lähijakso 07.-09.11.2018
  6. lähijakso 12.-14.12.2018

Koulutuksen hinta
Koulutuksen kokonaishinta on opiskelijalle 2 650 euroa. Hinta sisältää valmistavan koulutuksen ja täyshoidon lähiopiskelujaksojen aikana Vierumäellä sekä myös tutkinnon suorittamisen arviointeineen. Koulutusmaksu voidaan suorittaa kolmessa erässä.

Hakeminen
Johtaja-Tahko-valmennusohjelmaan voi hakea 30.11.2017 asti. Hakulomakkeeseen pääset tästä. Opiskelijavalinta suoritetaan hakulomakkeen ja henkilökohtaisen haastattelun pohjalta. Koulutukseen valitaan 16 opiskelijaa.