Johtaja-Tahko Valmennusohjelma

Johtaja-Tahko on valmennusohjelma, jossa opit johtamaan ihmisiä uudella tavalla tiimioppimisen menetelmillä ja samalla uudistat organisaatiosi toimintaa.

Tahkon talo suomeksi

Ammattitaidolla rakennettu koulutuskokonaisuus, jossa onnistuneella tavalla teoria ja käytännön projektit sulautuvat yhteen. Oppiminen tapahtuu yhdessä, dialogisen tiimioppimisen kautta. Lähijaksot Vierumäellä ovat hetkiä pysähtymiselle ja oman ammattitaidon kehittämiselle. Ne sekä tehtävät niiden välillä saavat sinut tarkastelemaan itseäsi uusista näkökulmista ihmisenä, johtajana ja johdettavana. Tämä synnyttää uudenalista osaamista, jonka viet käytäntöön joko tietoisesti tai alitajuntasi kautta. Johtaja-Tahko on koulutus, joka kehittää ja inspiroi sinusta liikunta-alan menestyksekkään johtajan. Riikka

Valmennusohjelman tavoite

Valmennamme osallistujista johtajia, jotka oppivat yhdessä luomaan uusia luovia ratkaisuja työyhteisössään. Valmennusohjelman käytyään oppija osaa johtaa ja kehittää organisaatiotaan muuttuvassa, verkostoituvassa toimintaympäristössä erilaisten ihmisten ja tahojen  kanssa.

Kohderyhmä

Valmennusohjelma on tarkoitettu liikunnan ammattijohtajille, urheilujärjestöjen, lajiliittojen ja urheiluseurojen johtajille ja muissa liikunta-alan esimies- ja projektitehtävissä toimiville. Oppijalla on pohjana käytännön kokemusta johtamisesta ja kehittämistehtävistä.

Valmennuksen toimintatapa ja sisältö

Johtaja-Tahko-valmennusohjelma koostuu kuudesta kahden vuorokauden mittaisesta lähijaksosta Vierumäellä. Valmennus alkaa orientaatiopäivällä, jossa tutustutaan tiimioppimisen menetelmiin ja muihin oppijoihin. Tämän jälkeen jokaisella lähijaksolla on oma teemansa. Valmennuksen aikana synnytetään uusia ratkaisuja johtamis- ja kehittämishaasteisiin yhdessä muiden oppijoiden kanssa.

Oppijalla on mahdollisuus suorittaa Johtamisen tai Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto. Tutkinnon järjestämisestä vastaa Perho Pro.

Valmennuksen lähijaksot teemoineen

20.2.2018                                                                                                                                             Orientaatio (1 pv)

21.-23.3.2018                                                                                                                                       Oppiminen ja tiimivalmentaminen (2,5 pv)

16.-18.5.2018                                                                                                                                             Johtaminen ja johtavat ajatukset (2,5 pv)

5.-7.9.2018                                                                                                                                         Asiakkuudet, kumppanuudet ja verkostot (2,5 pv)

14.-16.11.2018                                                                                                                                         Innovointi (2,5 pv)

12.-14.12.2018                                                                                                                                              Brändi (2,5 pv)

6.-8.2.2019                                                                                                                                                 Johtajan karaktäärin luominen (2,5 pv)

Valmennusohjelman hinta

Ohjelman kokonaishinta on opiskelijalle 2200 euroa. Hinta sisältää valmennuksen ja täyshoidon lähiopiskelujaksojen aikana Vierumäellä.

Tutkinnon suorittamisen hinta

Johtamisen erikoisammattitutkinnon suorittamisen hinta on 350 euroa (2 tutkinnon osaa).

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon suorittamisen hinta on 400 euroa (3 tutkinnon osaa)

Hakeminen

Haku Johtaja-Tahko-valmennusohjelmaan päättyy 9.8.2018 mennessä. Voit hakea valmennusohjelmaan tämän linkin kautta.

Opiskelijavalinta suoritetaan hakulomakkeen ja henkilökohtaisen haastattelun pohjalta.