Kehittäjä-Tahko

Kehittäjä-Tahko on valmennusohjelma, jossa opit tiimioppimisen menetelmillä kehittämään ja uudistamaan seurasi toimintaa.

Tahkon talo suomeksi

Valmennusohjelma on tarkoitettu seurojen nuoriso-, valmennus- ja junioripäälliköille sekä liikuntaorganisaatioiden seurakehittäjille.

Koulutettavalla on pohjana 1–5 vuoden työkokemus omasta liikunta-alastaan.

Tavoite

Tavoitteena on valmentaa seuratoiminnan kehittäjiä, jotka pystyvät toimimaan itsenäisesti ja vastuullisesti omassa toimintaympäristössään sekä suunnittelemaan, organisoimaan ja toteuttamaan organisaation kehitystoimia systemaattisesti ja johdonmukaisesti.

Valmistavan koulutuksen toimintatapa ja sisältö

Kehittäjä-Tahko valmennusohjelma on liikunnan ammattitutkintoon valmistava koulutus, jonka suorittaminen edellyttää kahden pakollisen ja kahden valinnaisen tutkinnon osan suorittamista. Näyttötutkinto suoritetaan osoittamalla hyväksytysti tutkinnon perusteissa vaadittu osaaminen tutkintotilaisuuksissa omassa käytännön työssä ja toiminnassa.

Valmennusohjelmaan pääteemat

  • Liikunnan ammattilaisena toimiminen seurassa ja järjestössä
  • Liikkumaan ohjaaminen seurassa ja järjestössä
  • Seurassa ja liikuntajärjestössä toimiminen
  • Liikunnan tuotteistaminen

Pääteemoja käsitellään aina soveltavasti omaan kehittämistyöhön liittyen.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 1 600 euroa. Majoituksen hinta lähijaksojen aikana 45€/vrk Ilkka-majoituksessa ja 35€/vrk Pihkala-majoituksessa (majoitus sisältää aamupalan).

Haku

Haku päättynyt. Seuraava koulutus toteutetaan tilauskoulutuksena.