Koulutus- ja valmennusosaamisen kehittämisen seminaari 10.-12.1.2020

Haluatko saada uutta intoa valmentajan tai kouluttajan työhösi? Ilmoittaudu mukaan koulutus- ja valmennusosaamisen seminaariin Vierumäelle 10.–12.1.2020!

Kenelle?

Suomen Urheiluopistolla järjestettävä kouluttajaseminaari on tarkoitettu kaikille, jotka toimivat valmentajien osaamisen kehittymisen parissa. Seminaari soveltuu valmentajakouluttajille, seurojen tai lajiliittojen valmennuspäälliköille tai muille, jotka auttavat valmentajia kehittymään omassa arjessaan eteenpäin.

Toteutus

Seminaarissa on kaikille osallistujille yhteisiä osioita sekä teemakohtaista työpajatyöskentelyä, joissa osallistuja voi valita oman kiinnostuksensa kohteen mukaan vähintään 2-3 erilaista workshopia. Workshopit on rakennettu osittain pääteemojen ympärille, mutta myös eritasoisia kouluttajia ajatellen. Osa pajoista toteutetaan koulutustyyppisesti ja osassa keskitytään arjen pulmien ratkomiseen ja ajatusten jakamiseen.


Ohjelma

Perjantai 10.1.2020

16.00-  Päivän ohjelma alkaa

  • Andrew Gillot: Valmentajan tukeminen käytännön työssä
  • Workshop-työskentelyä

21.00   Päivällinen

Lauantai 11.1.2020

9.00-   Päivän ohjelma alkaa

  • Pääteema 2 (julkaistaan myöhemmin)
  • Workshop-työskentelyä:
    Andrew Gillotin koulutuksen suunnittelun paja ja sparrausklinikka, Kouluttaja kiipelissä -pakohuone, TIPS-palautetyökalu, LEARNS 2: Kysy ja kuuntele, LEARNS 3: Reflektoi, Oppiva yhteisö, Ratkaisuja kouluttajan arjen pulmiin jne.

16.15   Yhteisen osuuden päätös – Lajiliittojen omat ohjelmat alkavat


Hintavaihtoehdot

1. Seminaari pe-la majoituksella: 200 €

  • Sis. seminaari, majoitus, perjantain tulokahvi ja päivällinen sekä lauantain aamupala ja  lounas

2. Seminaari pe-la ilman majoitusta: 180 €

  • Sis. seminaari, perjantain tulokahvi ja päivällinen, lauantain aamukahvi ja lounas

3. Seminaari pe-su majoituksella: 275 €

  • Sis. seminaari, majoitus, perjantain tulokahvi ja päivällinen, lauantain aamupala, lounas, iltapäiväkahvi ja päivällinen sekä sunnuntain lounas sekä kokoustilat

4. Seminaari pe-su ilman majoitusta: 210 €

  • Sis. seminaari, perjantain tulokahvi ja päivällinen, lauantain aamupäiväkahvi, lounas, iltapäiväkahvi ja päivällinen, sunnuntain lounas sekä kokoustilat