Lasten liikunnan edistäjä varhaiskasvatuksessa

Työskenteletkö varhaiskasvatuksen parissa? Haluaisitko kehittää lasten liikuntaa omalla työpaikallasi? Hae mukaan Suomen Urheiluopiston toteuttamaan koulutukseen, jossa pääset oppimaan yhdessä muiden alan ammattilaisten kanssa ja samalla kehität omaa työtäsi. Koulutus valmistaa liikunnan ja valmennuksen ammattitutkintoon, liikunnan osaamisalalle.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa kehität osaamistasi seuraavilla osa-alueilla:

  • Lasten liikunnan edistäminen
  • Oman toimintaympäristön kehittäminen
  • Liikuntatapahtuman järjestäminen
  • Yksilöllinen liikunnan ohjaaminen

Tutkinnon suorittaminen

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä ja se muodostuu pakollisista ja valinnaisista liikunnan osaamisalan tutkinnon osista. Ammattitutkinnoissa  osaaminen osoitetaan näytöillä, aidoissa työelämän tehtävissä. Liikunnan osaamisalan suorittaneet saavat käyttää valmistuttuaan tutkintonimikettä liikuntanevoja (AT).

Toteutus

Tutkinnon ja koulutuksen avulla kehität lasten liikuntaa omalla työpaikallasi. Opiskelussa huomioidaan päiväkodin varhaiskasvatussuunnitelma sekä varhaisvuosien fyysisen aktiivisuuden suositukset. Opintojen alussa sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Tutkintokoulutus toteutetaan joustavana monimuotokoulutuksena, joka koostuu kymmenestä kahden päivän mittaisesta lähiopintojaksosta sekä etäopiskelusta.

Vaihtoehto 1. Viikonlopputoteutus Vierumäellä

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena siten, että kymmenen lähiopiskelujaksoa järjestetään Vierumäellä viikonloppuisin noin kerran kuukaudessa. Koulutus kestää yhteensä noin 1,5 vuotta.

Lähiopiskelujaksot 2020-2021
Katso lähiopiskelupäivät tästä linkistä

Vaihtoehto 2. Kouvolan, Kotkan ja Haminan alueen toimijoille

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena siten, että lähiopiskelujaksoja järjestetään sekä opiskelijan omalla alueella että Vierumäellä. Lähijaksoja on yhteensä kymmenen ja ne sijoittuvat arkipäiville (maanantaista tiistaihin). Koulutus kestää yhteensä noin 1,5 vuotta.

Lähiopiskelujaksot 2020-2021
Katso lähiopiskelupäivät tästä linkistä

Hae mukaan!

Hakuaika helmikuussa 2020 alkaviin koulutuksiin on käynnissä 15.10.-13.12.2019. Hakulomakkeet löydät tästä linkistä 15.10.2019 alkaen.

Hakuajan päätyttyä tarkistamme mahdollisen oppisopimuskelpoisuuden, teemme valintahaastattelut puhelimitse ja ilmoitamme koulutukseen valituille henkilökohtaisesti.