Liikkumista kasvattamassa -seminaari 16.-17.11.2019

Suomen Urheiluopisto, ja erityisesti varhaiskasvatuksessa työskenteleville tarkoitetun liikunnan ammattitutkinnon kokonaisuuden parissa työskentelevät opettajat, järjestävät Vierumäen upeissa maisemissa varhaiskasvatuksen liikuntaseminaariin “Liikkumista kasvattamassa!”, johon ovat tervetulleita kaikki varhaiskasvatuksen liikunnasta kiinnostuneet.

Seminaarissa kuullaan uutta varhaiskasvatuksen liikunnasta oman alansa huippuosaajilta, käydään läpi keinoja omaa työhyvinvoinnin kohentamiseksi ja tavataan muita aiheesta kiinnostuneita sekä luodaan uusia tuttavuuksia.

Mukana luennoimassa mm. LitT Piritta Asunta,  aiheesta “Moniammatillisesti kohti motorisen oppimisen vaikeuden tehokkaampaa tunnistamista ja tukemista”.

”Heikot motoriset taidot ovat yhteydessä lapsen fyysiseen, psyykkiseen ja sosiaaliseen hyvinvointiin. Varhaisella motorisen oppimisen tuella voidaan vaikuttaa myönteisesti lapsen kokonaiskehitykseen ja ehkäistä motorisen oppimisen vaikeudesta aiheutuvia toissijaisia pulmia. Luennolla käydään läpi mistä on kyse, kun lapsella on oppimisen vaikeuksia motoriikassa. Tiedostamisen lisäksi esitellään yleisimpiä motoristen taitojen havainnointi ja arviointimenetelmiä sekä tehokkaiksi osoittautuneita tukemisen keinoja.”

Toivotamme kaikki sydämellisesti tervetulleiksi mukaan!

Seminaarin ohjelma

Seminaari starttaa lauantaina klo 10-12 ilmoittautumisilla. Voit myös lounastaa omakustanteisesti Vierumäen ravintolamaailmassa.

Seminaarin virallinen ohjelma alkaa klo 12 ja se sisältää asiantuntijaluentoja, työpajatoimintaa, verkostoitumista ja virikkeitä työhyvinvointiin. Seminaarin juontaja toimii loruliikuttaja Elina Pulli, KM/kirjailija.

Illalla voit hyödyntää Vierumäen monipuolisia liikuntamahdollisuuksia tai ottaa vain rennosti. Seminaarimaksu sisältää myös lipun yökerho Teatroon.

Tarkempi ohjelma ja aikataulu.

Hinta

Seminaariohjelma, ilman majoitusta 50€ (sis. pääsylipun yökerho Teatroon).

Seminaariohjelma + hotellimajoitus Vierumäki Resort Hotel
1hh, 146€/hlö (sis. runsas aamiainen, sauna ja sporttipassi)
2hh, 104€/hlö (sis. runsas aamiainen, sauna ja sporttipassi)

Huom! Ruokailut omakustanteisesti.

Paikkoja rajoitetusti. Ilmoittautumiset 30.9.2019 mennessä.