Liikunnanohjauksen peruskurssi

Liikuntaneuvoja? Liikunnanohjaaja? Personaltrainer? Valmentaja? Liikunnanopettaja?

Uskotko, että juuri sinun tulevaisuutesi on liikunta-alalla? Hae mukaan Vierumäen LOP kurssille!

Liikunnanohjauksen peruskurssi LOP on suunnattu liikunta-alasta ja omien liikunta- ja liikunnanohjaustaitojen kehittämisestä kiinnostuneille. Kurssilaiselta toivomme halua oppia ja innostua liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvistä asioista.

Kurssi antaa valmiuksia liikunta-alalla toimimiseen ja alan opintoihin. Kurssilla voit kehittää myös esiintymis- ja ohjaustaitojasi, lisätä omaa tietotaitoasi sekä toteuttaa liikunnallista elämäntapaa. Saat myös mahdollisuuden verkostoitua liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisten kanssa.

Vierumäellä opittuja taitoja voit hyödyntää omassa sekä lähipiirisi arjessa. Tämän lisäksi voit käyttää taitoja hyvinvointi-, valmennus- ja ohjaustyössä. Kurssi tarjoaa unohtumattomia kokemuksia sekä elinikäisiä ystävyyssuhteita!

Kurssin sisältö

Liikunnanohjauksen peruskurssin laajuus on 30 osaamispistettä. Sisältö koostuu liikunnanohjaamisen perustaidoista, valmentamisen perusosaamisesta sekä monipuolisesta liikuntalajiosaamisesta.

LOP-kurssilla opiskelija nähdään tavoitteellisena ja itseohjautuvana yksilönä. Opiskelijan henkilökohtaisia toiveita, tavoitteita ja motivaatiota pyritään tukemaan henkilökohtaistamisen ja ohjatun uraohjauksen avulla.

Oppimisen lähtökohtina toimivat yhteisöllinen oppiminen, projektityöskentely ja tiimioppiminen. Menetelminä käytämme myös oivaltavan ja ongelmalähtöisen oppimisen periaatteita.

Toteutus

Opiskelu on kokopäiväopiskelua, maanantaista perjantaihin. Opiskeluviikko alkaa maanantaina klo 10 ja päättyy perjantaina klo 12. Muina päivinä opetus päättyy klo 17. Opiskelu voi sisältää myös ilta- ja viikonloppuopintoja.

Oppimisen lähtökohtana on opiskelijalähtöisyys: opiskelija on aktiivinen vastuunkantaja omien tietojen ja taitojen kehittämisessä. Opiskelun pääpaino on käytännön osaamisen eli laji- ja ohjaustaitojen kehittämisessä.

Oppimistasi tukevat Vierumäen kampuksen oppimisympäristö, osaava henkilökunta ja verkostot. Päivittäistä tekemistä ohjaavat yhteiset arvot: vastuuntuntoisuus, innovatiivisuus, yhteistyöhakuisuus, osaaminen ja asiakkaasta välittäminen.

Hinta

Koulutuksen hinta on 2 950 euroa, joka sisältää täysihoidon ja majoituksen 2-3 hengen huoneissa opiskelupäivinä. Koulutus maksetaan neljässä erässä.

Hinta sisältää täysihoidon lisäksi:

  • urheiluopistojen kuntosaliohjauksen peruskoulutuksen
  • SUH-uimaopettajakoulutuksen (materiaalimaksu 90 €)
  • golfin green cardin
  • Active Hours -tuntipassin (Vierumäen omat liikunnanohjaustunnit)
  • pääsykoevalmennusta (liikuntaneuvoja, liikunnanohjaaja, liikunnan opettaja).

Tärkeä tietää

Opiskelujen aikana opiskelijat eivät ole vakuutettuja oppilaitoksen puolesta. Huolehdithan siis omasta, kattavasta vakuutusturvasta.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.