Liikunnanohjauksen peruskurssi

Liikunnanohjauksen peruskurssilta eväitä liikunta-alan osaajaksi

Haluatko kehittää itseäsi liikunta-alan osaajaksi? Liikunnanohjauksen peruskurssi eli LOP on suunnattu liikunta-alasta ja liikunnan ohjaamisesta kiinnostuneille. Kurssi luo erinomaisen pohjan hakea liikunta-alan eri koulutusohjelmiin. Jos olet innostunut liikunnasta ja hyvinvoinnista sekä niihin liittyvistä tekijöistä, LOP-kurssi on juuri sinua varten!

opiskelijoita.

Liikunnanohjauksen peruskurssi kehittää valmiuksiasi toimia liikuntaan liittyvissä tehtävissä tai jatkaa opintoja liikunta-alalla

Vierumäki tarjoaa käytännönläheisen oppimisympäristön liikunnanohjauksen sekä muiden liikunta-alan työtehtävien opiskeluun. Liikunnanohjauksen peruskurssilla opintoihin kuuluu liikunta-alan ammattilaisten ohjaamia teoriaopintoja, joiden avulla opittu viedään käytäntöön.

LOP-kurssilla kehität esiintymis- ja ohjaustaitojasi sekä opit kattavasti kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Lisäksi saat loistavan mahdollisuuden verkostoitua liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisten kanssa.

Liikunnanohjauksen peruskurssi Vierumäellä tarjoaa unohtumattomia kokemuksia sekä tilaisuuden solmia elinikäisiä ystävyyssuhteita!

LOP-kurssin sisältö

Liikunnanohjauksen peruskurssin laajuus on 30 osaamispistettä. Koulutuksen painopisteet ovat:

  • liikunnanohjaamisen, liikuntaneuvonnan sekä ihmisen anatomian perusteet
  • tapahtumanjärjestäminen ja projektityöskentely
  • luonto- ja elämysliikunta
  • monipuolinen liikuntalajiosaaminen.

Vierumäen liikunnanohjauksen peruskurssilla opiskelija nähdään tavoitteellisena ja itseohjautuvana yksilönä. Opiskelijan henkilökohtaisia toiveita, tavoitteita ja motivaatiota pyritään tukemaan henkilökohtaistamisen ja uraohjauksen avulla.

Oppimisen lähtökohtia ovat yhteisöllinen oppiminen, projektityöskentely ja tiimioppiminen. Menetelminä käytämme myös oivaltavan ja ongelmalähtöisen oppimisen periaatteita.

Toteutus

Liikunnanohjauksen peruskurssilla opiskelu on kokopäiväopiskelua neljän kuukauden ajan. Opiskeluviikko alkaa maanantaina klo 10 ja päättyy perjantaina klo 12. Muina päivinä opetus päättyy klo 17. Opiskelu voi sisältää myös ilta- ja viikonloppuopintoja.

Koulutus alkaa 31.8.2021 ja päättyy 17.12.2021. Ennen koulutuksen aloitusta järjestetään orientaatiotapaaminen TEAMS yhteydellä.

Vierumäellä oppimisen lähtökohtana on opiskelijalähtöisyys: opiskelija on aktiivinen vastuunkantaja omien tietojensa ja taitojensa kehittämisessä. Opiskelun pääpaino on käytännön osaamisen eli laji- ja ohjaustaitojen kehittämisessä sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin vaikuttavien tekijöiden ymmärtämisessä.

Oppimistasi tukevat Vierumäen kampuksen oppimisympäristö, osaava henkilökunta ja verkostot. Päivittäistä tekemistä ohjaavat Vierumäen arvot: perinne, luonto, hiki ja hymy.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 2 950 euroa, joka sisältää täysihoidon ja majoituksen 2-3 hengen huoneissa opiskelupäivinä. Koulutus maksetaan neljässä erässä. Kurssille valitut opiskelijat ovat oikeutettuja hakemaan Kelan opintotukea.

Hinta sisältää täysihoidon lisäksi:

  • Urheiluopistojen kuntosaliohjauksen peruskoulutuksen
  • Active Hours -tuntipassin (Vierumäen omat liikunnanohjaustunnit)
  • Pääsykoevalmennusta (liikuntaneuvoja, liikunnanohjaaja, liikunnan opettaja)
  • Melonnan peruskurssi (Meloja 1)

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.