Liikunnanohjauksen peruskurssi

Haluatko kehittää omia ohjaus- ja liikuntaitojasi?

Liikunnanohjauksen peruskurssi LOP on suunnattu liikunta-alasta ja omien liikunta- ja liikunnanohjaustaitojen kehittämisestä kiinnostuneille. Jos sinulla on halua oppia uutta ja innostua liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvistä asioista, LOP-kurssi voisi olla sinua varten.

“Olosuhteet olivat liki jokaiselta kannalta parhaat mahdolliset. Tunnelma täällä on uniikki, erilainen kuin missään muualla koko maailmassa.” 

LOP-kurssin opiskelija

Liikunnanohjauksen peruskurssi (LOP) kehittää valmiuksiasi toimia liikuntaan liittyvissä tehtävissä tai jatkaa opintoja liikunta-alalla.

Liikunnanohjauksen peruskurssi tarjoaa unohtumattomia kokemuksia sekä tilaisuuden solmia elinikäisiä ystävyyssuhteita. Lisäksi saat loistavan mahdollisuuden verkostoitua liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisten kanssa. Vierumäellä opittuja taitoja voit hyödyntää omassa sekä lähipiirisi arjessa. Tämän lisäksi voit käyttää taitoja hyvinvointi-, valmennus- ja ohjaustyössä.

LOP-kurssilla voit myös kehittää esiintymis- ja ohjaustaitojasi, lisätä omaa tietotaitoasi sekä toteuttaa liikunnallista elämäntapaa.

LOP-kurssin sisältö

Liikunnanohjauksen peruskurssin laajuus on 30 osaamispistettä. Sisältö koostuu:

  • liikunnanohjaamisen perustaidoista
  • valmentamisen perusosaamisesta
  • sekä monipuolisesta liikuntalajiosaamisesta.

LOP-kurssilla opiskelija nähdään tavoitteellisena ja itseohjautuvana yksilönä. Opiskelijan henkilökohtaisia toiveita, tavoitteita ja motivaatiota pyritään tukemaan henkilökohtaistamisen ja ohjatun uraohjauksen avulla.

Oppimisen lähtökohtina toimivat yhteisöllinen oppiminen, projektityöskentely ja tiimioppiminen. Menetelminä käytämme myös oivaltavan ja ongelmalähtöisen oppimisen periaatteita.

Toteutus

Liikunnanohjauksen peruskurssilla opiskelu on kokopäiväopiskelua, maanantaista perjantaihin. Opiskeluviikko alkaa maanantaina klo 10 ja päättyy perjantaina klo 12. Muina päivinä opetus päättyy klo 17. Opiskelu voi sisältää myös ilta- ja viikonloppuopintoja.

Oppimisen lähtökohtana on opiskelijalähtöisyys: opiskelija on aktiivinen vastuunkantaja omien tietojensa ja taitojensa kehittämisessä. Opiskelun pääpaino on käytännön osaamisen eli laji- ja ohjaustaitojen kehittämisessä.

Oppimistasi tukevat Vierumäen kampuksen oppimisympäristö, osaava henkilökunta ja verkostot. Päivittäistä tekemistä ohjaavat yhteiset arvot: vastuuntuntoisuus, innovatiivisuus, yhteistyöhakuisuus, osaaminen ja asiakkaasta välittäminen.

 

Koulutuksen hinta on 2 950 euroa, joka sisältää täysihoidon ja majoituksen 2-3 hengen huoneissa opiskelupäivinä. Koulutus maksetaan neljässä erässä.

Hinta sisältää täysihoidon lisäksi:

  • urheiluopistojen kuntosaliohjauksen peruskoulutuksen
  • SUH-uimaopettajakoulutuksen (materiaalimaksu 90 €)
  • golfin green cardin
  • Active Hours -tuntipassin (Vierumäen omat liikunnanohjaustunnit)
  • pääsykoevalmennusta (liikuntaneuvoja, liikunnanohjaaja, liikunnan opettaja).

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.