Urheiluseuran varainhankintakoulutus

Kaipaako seuranne tukea tai uutta potkua varainhankintaan? Järjestämme varainhankintaan keskittyvän koulutuksen lasten ja nuorten urheiluseuroille. Koulutuksessa etsimme yhdessä mahdollisuuksia lisätä seuranne varainhankintaa ja autamme oivaltamaan uusia varainhankinnan keinoja. Koulutus on myös loistava tilaisuus jakaa hyviä käytänteitä ja oppia muilta osallistujilta!

Jos innostuit, lue lisää ja ilmoita seurastasi vähintään kaksi osallistujaa mukaan 31.10.2020 mennessä!

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Koulutus on tarkoitettu urheiluseuran varainhankinnasta vastaavalle tiimille. Toivomme, että koulutusprosessiin osallistuu seurastanne vähintään kaksi ihmistä: varainhankinnan vastuuhenkilö ja hänen lisäkseen yksi varainhankinnan tiimissä mukana oleva henkilö.

Koulutuksen toimintatapa ja sisältö

Koulutusohjelma koostuu kolmesta 1,5 vrk:n lähijaksosta (pe–la) Vierumäellä sekä verkossa tapahtuvasta ohjauksesta. Koulutuksen aikana synnytetään uusia ratkaisuja urheiluseuran varainhankintaan yhdessä muiden osallistujien ja tiimivalmentajien kanssa.

Koulutuksen lähiopiskelujaksojen aikataulu

27.–28.11.2020 | Seuran liiketoimintamalli
8.–9.1.2021 | Kumppanuus ja tuotteistaminen
12.–13.3.2021 | Tuloksellista varainhankintaa

Verkkovalmennus (1 kerta) sovitaan seuran tarpeen mukaan.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 390 €/hlö sisältäen koulutuksen, majoituksen ja ruokailut lähijaksojen aikana. Seurasta tulee olla mukana vähintään kaksi henkilöä koko
prosessin ajan. Kolmannen osallistujan hinta on 210 €.

Ilmoittautuminen

Haku koulutukseen on käynnissä 31.10.2020 asti. Ilmoittautumislomakkeen löydät tästä linkistä.