#verkkaritorstai - Liike osaksi aktiivisempaa arkea

Hei sinä 18-24 vuotias nuori!

Tiesithän, että Suomessa on paljon mahdollisuuksia vaikuttaa itseä koskeviin asioihin, sekä omaan ja ympäristön tulevaisuuteen? Me täällä Suomen Urheiluopistolla, Vierumäellä,  haluamme tarjota juuri sinulle unohtumattoman syksyn – mahdollisuuden oppia itsestäsi ja ympäristöstäsi sekä tilaisuuden luoda uusia ystävyyssuhteita!

Jos sinusta tuntuu, että koulunkäynti ei motivoi, työtä on vaikea löytää, eikä harrastuksistakaan tunnu löytyvän iloa elämään – lähde rohkeasti mukaan viikoittaiseen yhteisen torstaipäivän viettoon Vierumäelle tai sen lähialueille! Mukaan voit ilmoittautua vaikka vain yhteen tapaamiskertaan tai kaikkiin tapaamisiin kerralla.

Ajatuksena siis on, että joka torstai kokoonnumme tekemään asioita, jotka sinä koet mielekkäiksi ja joista sinä hyödyt, yhdessä. Pidämme hauskaa, liikumme yhdessä tai yksin ja opettelemme uusia elämäntaitoja. Tutustut myös lähialueen ihmisiin ja saat mahdollisuuden luoda uusia ystävyyssuhteita. Päivien punaisena lankana kulkee yhteisöllisyys sekä oman ja läheisten hyvinvointia tukevat ympäristölliset asiat.

Tarjoamme sinulle myös lounaan ja yhteiskuljetuksen Lahdesta. Kuljetuksen aikataulu ja reitti tarkentuvat myöhemmin. Alustava päivän aikataulu on klo 8-16.

Mahdollisuus osallistua myös oman ryhmän kanssa, kysy lisää!

Verkkaritorstai tiimi

Jokaiseen torstai-tapaamiseen kokoontuu aina 10 kyseiseen päivään ensimmäiseksi ilmoittautunutta nuorta sekä viisi ohjaajaa. Yhteisestä tekemisestä vastaavat vastuuohjaaja Iina sekä liikuntaneuvojaopiskelijat Juuso, Jere, Johanna ja Ilona. Ohjaajat ovat hankkeessa teitä varten, joten toivomme, että jaatte kanssamme vapaasti ajatuksianne ja toiveitanne kurssiin liittyen.

Ilmoittautuminen

Mukaan voit ilmoittautua, jos olet 18-24 -vuotias nuori vailla koulu- tai työpaikkaa ja sinulla on halu löytää harrastus-, työ- tai koulurintamalla se “oma juttu”. Odotamme sinulta vain avointa mieltä tekemiseen ja kohtalaista liikunnallista kuntoa.

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen: iina.mannonen@vierumaki.fi. Kerro viestissä nimi, syntymäaika, sähköposti ja kotiosoite. Lisäksi toivomme kuulevamme lyhyesti sinusta ja kiinnostuksesi kohteista.

Ilmoittautuminen aina edellisen viikon torstaihin klo 12 mennessä.

Älä siis mieti enää, vaan lähde rohkeasti mukaan!

Kysy myös mahdollisuudesta osallistua ryhmäsi kanssa.

Mukana somessa

Seuraa meitä Instagramissa @verkkaritorstai tai hashtagin alta #verkkaritorstai. Pääset myös itse halutessasi vaikuttamaan some-sisältöihin.