#verkkaritorstai - Liike osaksi aktiivisempaa arkea

Hei sinä 18-24 vuotias nuori!

Tiedäthän, että meillä Suomessa on todella paljon mahdollisuuksia vaikuttaa itseensä sekä omaan ja ympäristön tulevaisuuteen. Me Suomen Urheiluopistolla haluamme tarjota sinulle unohtumattoman syksyn! Mahdollisuuden oppia itsestäsi ja ympäristöstäsi sekä luoda uusia ystävyyssuhteita.

Jos koulunkäynti ei motivoi, työtä on vaikeaa löytää, eikä harrastuksistakaan tunnu löytyvän iloa – ei hätää. Lähde mukaan viikoittaiseen, torstaipäivän viettoon Vierumäelle tai sen lähialueille. Päivän aikana käsittelemme asioita, joista sinä hyödyt ja teemme asioita, jotka sinä koet mielekkääksi. Jakson aikana löydät myös uusia ystäviä lähialueelta. Päivän aikana pidämme hauskaa, liikumme yhdessä tai yksin sekä opettelemme uusia taitoja. Päivien punaisena lankana kulkee yhteisöllisyys sekä oman ja läheisten hyvinvointia tukevat ympäristölliset asiat.

Verkkaritorstai tiimi

Kurssille osallistuu n. 15 nuorta sekä viisi ohjaajaa. Yhteisestä tekemisestä vastaavat vastuuohjaaja Iina sekä liikuntaneuvojaopiskelijat Juuso, Jere, Johanna ja Ilona. Ohjaajat ovat hankkeessa teitä varten, joten toivomme, että jaatte kanssamme ajatuksianne ja toiveitanne kurssiin liittyen.

Some

Seuraa meitä Instagramissa @verkkaritorstai tai hashtagin alta #verkkaritorstai. Pääset myös itse halutessasi vaikuttamaan some-sisältöihin.

Edellytykset osallistumiselle

Olet 18-24 vuotias nuori vailla koulu- tai työpaikkaa. Jos sinulla on halu löytää oma juttu niin harrastus-, työ- tai koulurintamalla, olet ilmoittautumassa oikeaan paikkaan. Odotamme sinulta jakson lähipäiviin osallistumista, avointa mieltä tekemiseen ja kohtalaista liikunnallista kuntoa. Olisi huippua, jos juuri sinä raapustaisit lyhyen hakemuksen ja lähtisit mukaan tähän porukkaan.