Tee varaus

Nuorten Vierumäki -lajileirit

Panu Aution futsalista-leiri

Suomen ensimmäisen futsalammattilaisen ja maajoukkeen kapteenin syyslomaleirillä 16.-19.10. pidetään hauskaa futsalrytmien tahdissa.

Evelina Lorekin luisteluleiri

Esiintyminen ja ilmaisu ovat tärkeitä osa-alueita taitoluistelussa. Kehity esiintyjänä Evelina Lorekin luisteluleirillä 8.–11.6.2017.

JVG Sport Camp

JVG Sport Camp tulee taas! Kesän kuumin leiri Vierumäellä 19.–22.6. Tule mukaan!

Joel Pohjanpalon jalkapalloleiri

Jalkapalloilija Joel Pohjanpalon leirillä opiskellaan lajiharjoitusten ohella nuoren urheilijan elämäntapoja. Ajankohta 12.–15.6.2017.

Mikke Järven säbäleirit

Suomen MM-joukkueen kapteeninakin toiminut Mikke Järvi on vetänyt salibandyleirejämme Vierumäellä jo monta kesää!

VieruGym -leiri

Leiri soveltuu voimistelusta, akrobatiasta tai parkourista kiinnostuneille tytöille ja pojille. Ajankohta 26.–29.6. Voit valita myös päiväleirin!

Lasten sporttileiri

9–11 ja 12–14-vuotiaiden sporttileireillä pidetään hauskaa, kokeillaan uusia lajeja ja nautitaan kesästä! Ajankohdat 12.–16.6.

Vierumäki One Way Ski Camp

Leirin tavoitteena on opettaa 9–16-vuotiaille nuorille hiihtäjille monipuolista ja kehittävää kesäharjoittelua. Ajankohta 19.–22.6.2017.

Finnhockey School

Tunnetuilla leireillä jääaikaa on paljon ja treenit kulkevat rinnalla niin, että nuori saa kattavan paketin jääkiekkoilijan taidoista.

Junnugolf

Junioreilla on hyvät mahdollisuudet saada oikea pelituntuma Par-3 koulutuskentällä. Junnugolfkurssit on suunnattu 7–14-vuotiaille.

Junnutennis

Junnutennisleirit on 8–14-vuotiaille lapsille ja nuorille tarkoitettuja urheiluleirejä. Tennistä pelataan päivittäin 3–6 tuntia.