Nuorten Vierumäki -lajileirit

Evelina Lorekin luisteluleiri

Esiintyminen ja ilmaisu ovat tärkeitä osa-alueita taitoluistelussa. Kehity esiintyjänä Evelina Lorekin luisteluleirillä 8.–11.6.2017.

JVG Sport Camp

JVG Sport Camp tulee taas! Kesän kuumin leiri Vierumäellä 19.–22.6. Tule mukaan!

Joel Pohjanpalon jalkapalloleiri

Jalkapalloilija Joel Pohjanpalon leirillä opiskellaan lajiharjoitusten ohella nuoren urheilijan elämäntapoja. Ajankohta 12.–15.6.2017.

Kesäseikkailu

Nuorten kesäseikkailu tarjoaa turvallisen ympäristön tutustua luontoon, opetella erätaitoja ja seikkailla. Ajankohta 27.–30.6.2017.

Mikke Järven säbäleirit

Suomen MM-joukkueen kapteeninakin toiminut Mikke Järvi on vetänyt salibandyleirejämme Vierumäellä jo monta kesää!

VieruGym -leiri

Leiri soveltuu voimistelusta, akrobatiasta tai parkourista kiinnostuneille tytöille ja pojille. Ajankohta 26.–29.6. Voit valita myös päiväleirin!

Lasten sporttileiri

9–11 ja 12–14-vuotiaiden sporttileireillä pidetään hauskaa, kokeillaan uusia lajeja ja nautitaan kesästä! Ajankohdat 12.–16.6.

Vierumäki One Way Ski Camp

Leirin tavoitteena on opettaa 9–16-vuotiaille nuorille hiihtäjille monipuolista ja kehittävää kesäharjoittelua. Ajankohta 19.–22.6.2017.

Finnhockey School

Haaveiletko maajoukkuepelaajan urasta? Suuntaa Finnhockey School -kiekkoleirille, sillä tulevaisuuden majut tulevat täältä.

Junnugolf

Junioreilla on hyvät mahdollisuudet saada oikea pelituntuma Par-3 koulutuskentällä. Junnugolfkurssit on suunnattu 7–14-vuotiaille.

Junnutennis

Junnutennisleirit on 7–14-vuotiaille lapsille ja nuorille tarkoitettuja urheiluleirejä. Tennistä pelataan päivittäin 3–6 tuntia.

Panu Aution futsalista-leiri

Suomen ensimmäisen futsalammattilaisen ja maajoukkeen kapteenin syysleirillä pidetään hauskaa futsalrytmien tahdissa. Ajankohta syksy 2017.