Anton Kuivasen kamppailuleiri

Vapaaottelija Anton Kuivasen kamppailuleiri on uusi kesäleiri tulevana kesänä 2019! Anton Kuivanen on kamppailu-urheilija, joka on kilpaillut isoilla areenoilla ja kiertänyt reppu selässä ympäri maailmaa opettelemassa kamppailutaitoja. Anton on ensimmäisenä suomalaisena voittanut mm. UFC:ssä Pohjois-Amerikassa sekä Pancrasessa Japanissa.

Urheilu-uran ohessa hän toimii aktiivisesti valmentajana, ja opettaa kamppailutaitoja sekä aloittelijoille, että huippu-urheilijoille.

Ajankohta

Anton Kuivasen kamppailuleiri järjestetään 10.-13.6.2019.

Kohderyhmä

Antonin leiri on suunnattu 9-14-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka harrastavat kamppailu-urheilua. Leiri sopii niin painilajien, kuin pystylajien harrastajille. Vaikka ikäjakauma on suuri, ryhmää jaetaan lajiharjoituksissa iän sekä taitotason mukaan.

Ohjelma

Leirillä kehitetään monipuolisesti fyysisiä ominaisuuksia, kamppailutaitoja ja kilpaillaan hymyssä suin, toinen toistaan kunnioittaen. Lisäksi pelataan pallopelejä, liikutaan luonnossa, kiipeillään Flowparkissa ja nautitaan kesästä uusien kavereiden seurassa.

Leiri sisältää majoituksen ja ruokailujen lisäksi

– kaksi lajiharjoitusta päivässä
– oheisharjoituksia päivittäin
– sisäänpääsyn seikkailupuisto Flowparkiin
– uusia kavereita, iloa, riemua ja naurua
– liikunnan juhlaa

Leiriohjelma
Anton Kuivasen kamppailuleiri

Osta verkkokaupastamme

Osta leiri verkkokaupastamme! Leirin ohjelmaan voit tutustua klikkaamalla leirin nimeä verkkokaupassamme tai yltä.

Huomioithan, että osallistujille lähetetään sähköpostitse n. kuukautta ennen leirin alkamisajankohtaa erillinen lisätietolinkki, jonka avulla voit ilmoittaa mahdolliset erikoisruokavaliot, huonekaveritoiveet sekä mahdollisen leiripaidan koon ja muut lisähuomiot.

Kurssi Päivämäärät Hinta
Alkaen Paikat
10.06.2019 Vapaata
€ 315 Lisää ostoskoriin

Hinta

315€ /henkilö täysihoidolla.
Hinta sisältää majoituksen, ruokailut sekä ohjelman mukaset liikunnat ja ohjauksen.