Elektronisen urheilun kesäleiri ENCE eSports

Se tulee taas, eSports-pelileiri Vierumäellä!

ENCE eSports järjesti yhteistyössä Suomen ensimmäisen elektronisen urheilun leirin kesällä 2017, joka varattiin loppuun ennätysajassa.

Kesälle 2018 onkin luvassa kolme leiriä, joista kahdella ensimmäisellä pelinä on Counter-Strike ja viimeisellä leirillä Overwatch.

Leiri on tarkoitettu 14-17-vuotiaille Overwatch ja Counter-Strike: Global Offensive -pelaajille, jotka pelaavat jo kilpailullisesti tai ovat aloittamassa joukkuepelaamista. Olemme kesäkuun 15.päivä yhdessä ENCE:n kanssa tehneet päätöksen, että voimme ottaa leirille pelaajia 12 ikävuodesta ylöspäin. Tällöin huoltajalta tarvitaan erillinen suostumus asiasta sähköpostitse. Muuten leirin voi varata normaalisti verkkokauppamme kautta. 

Elektronisen urheilun valmentajina leirillä toimivat ENCE:n ammattilaiset, jotka kaikki ovat myös entisiä ammattipelaajia. Leirin tavoite on auttaa nuoria kehittymään pelaajana rakentaen urheilijan polkua.

Leiriläisen ei tarvitse tuoda mukanaan pelikonetta. Leiriläisen tulee ottaa mukaan näppäimistö, hiiri ja hiirimatto sekä kuulokkeet.

Leiriajankohdat ja ohjelma

25.-28.6.2018 Counter-Strike-pelaajille
2.-5.7.2018 Counter-Strike-pelaajille
9.-12.7.2018 Overwatch-pelaajille

Leiriohjelma
Katso leiriohjelma 9.-12.7. leirille tästä

Leirin hinta

315€/hlö

Hinta sisältää majoituksen täysihoidolla, valmennuksen sekä ohjelman mukaiset harjoitteet ja aktiviteetit.