Elektronisen urheilun kesäleiri ENCE eSports

Se tulee taas, eSports-pelileiri Vierumäellä!

ENCE eSports järjesti yhteistyössä Suomen ensimmäisen elektronisen urheilun leirin kesällä 2017, joka varattiin loppuun ennätysajassa.

Kesälle 2019 jälleen luvassa leirejä Counter-Strike ja Overwatch pelaajille.

Leirit on tarkoitettu 13-17-vuotiaille Overwatch ja Counter-Strike: Global Offensive -pelaajille, jotka pelaavat jo kilpailullisesti tai ovat aloittamassa joukkuepelaamista. Peli pitää olla jo hyvin hallussa ennen leirille osallistumista, jotta suurilta tasoeroilta vältytään ja joukkueissa pelaaminen on mahdollista.

Elektronisen urheilun valmentajina leirillä toimivat ENCE:n valmentajat. Leirin tavoite on auttaa nuoria kehittymään pelaajana rakentaen urheilijan polkua.

Leirin aikana tulee pelaamisen lisäksi muuta liikunnallista aktiviteettia, niin ulkona kuin sisällä. Urheiluvarustus siis myös mukaan!

Leiriläisen ei tarvitse tuoda mukanaan pelikonetta. Leiriläisen tulee ottaa mukaan näppäimistö, hiiri ja hiirimatto sekä kuulokkeet.

Leiriajankohdat ja ohjelma

ENCE eSports -leiri 24.-27.6.2019 Counter-Strike-pelaajille (loppuunmyyty)

ENCE eSports -leiri 1.-4.7.2019 Counter-Strike-pelaajille (loppuunmyyty)

ENCE eSports -leiri 8.-11.7.2019 Overwatch-pelaajille

Leiriohjelma päivitetään sivuille kevään aikana.

Osta verkkokaupastamme

Osta mieleisesi eSport-leiri verkkokaupastamme. Huomioithan, että osallistujille lähetetään sähköpostitse n. kuukautta ennen leirin alkamisajankohtaa erillinen lisätietolinkki, jonka avulla voit ilmoittaa mahdolliset erikoisruokavaliot, huonekaveritoiveet sekä mahdollisen leiripaidan koon ja muut lisähuomiot.

Kurssi Päivämäärät Hinta
ENCE eSports -leiri 8.-11.7.2019 Overwatch-pelaajille
Alkaen Paikat
08.07.2019 8
€ 315 Lisää ostoskoriin

Leirin hinta

315€/hlö täysihoidolla. Hinta sisältää majoituksen täysihoidolla, valmennuksen sekä ohjelman mukaiset harjoitteet ja aktiviteetit.

Varaa leiripaikka (ma-pe klo 8-16)

 010 5777 012

 vapaa-ajanmyynti@vierumaki.fi