Kesän taitoluisteluleirit nyt myynnissä!

Tänä kesänä Vierumäellä leireillään iloisena! Taitoluistelun Happy Skater –leireillä painotamme lajiharjoittelun lisäksi myös ilmaisua ja eläytymistä, niin jäällä kuin oheisharjoituksissakin. Monipuoliset oheiset sisältävät mm. tanssia, voimistelua sekä kiipeilyä Flowparkissa. Harjoituksissa tavoitteenamme on saavuttaa positiivinen harjoitteluilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Leirin ohjelmasta löytyvät myös rantasauna sekä illanvietto nuotion äärellä lettuja paistaen!

Leirien rehtorina toimii Riina Valto, taitoluistelun lajipäällikkö ja opettaja Vierumäellä. Muina valmentajina toimivat mm. Mervi Liimatainen, Aino Salminen sekä Lotta Malinen. Leiriohjaajina mukana ovat myös Vierumäellä liikunta-alaa ja valmennusta opiskelevia tai jo valmistuneita taitoluisteluvalmentajia.

Ajankohdat

7.-10.6.2021
Leirillä on omat ryhmät yksinluistelun mineille, tinteille, taitajille ja aikuisluistelijoille + aluesarjat. Jääharjoituksia on kaksi kertaa päivässä (poislukien tulopäivä). Ryhmien jääharjoitukset suunnitellaan vastaamaan kunkin taitotasoa. Leiri on ilmaisupainotteinen ja oheisharjoittelussa hyödynnetään monipuolisesti Vierumäen olosuhteita (mm. Volttiareena, Flowpark).

11.-14.6.2021
Leirillä on omat ryhmät yksinluistelun noviiseille, debytanteille ja A-silmuille sekä noviisisarjan muodostelmaluistelijoille, joilla leiri painottuu yksilötaitojen harjoittamiseen. Jääharjoituksia on kaksi kertaa päivässä. Ryhmien jääharjoitukset suunnitellaan vastaamaan kunkin ryhmän taitotasoa. Leiri on ilmaisupainotteinen ja oheisharjoittelussa hyödynnetään monipuolisesti Vierumäen olosuhteita (mm. Volttiareena, Flowpark). Leiri huipentuu upeaan loppunäytökseen.

16.-19.6.2021
Leirillä on omat ryhmät yksinluistelun noviiseille ja A- sekä B-silmuille. Jääharjoituksia on kaksi kertaa päivässä. Ryhmien jääharjoitukset suunnitellaan vastaamaan kunkin ryhmän taitotasoa. Leiri on ilmaisupainotteinen ja oheisharjoittelussa hyödynnetään monipuolisesti Vierumäen olosuhteita (mm. Volttiareena, Flowpark). Leiri huipentuu upeaan loppunäytökseen.

16.-21.7.2021
Leirillä on omat ryhmät kansallisen ja SM-tason noviiseille ja junioreille. Jääharjoituksia on 2-3 kertaa päivässä. Ryhmien jääharjoitukset suunnitellaan vastaamaan kunkin ryhmän taitotasoa. Leiri on ilmaisupainotteinen ja oheisharjoittelussa hyödynnetään monipuolisesti Vierumäen olosuhteita (mm. rotaatiokone, Volttiareena, Flowpark). Leiri huipentuu upeaan loppunäytökseen.

Leiriohjelmat
Happy Skater malliohjelma 7.-10.6.2021
Happy Skater malliohjelma 11.-14.6.2021
Happy Skater malliohjelma 16.-19.6.2021
Happy Skater malliohjelma 16.-21.7.2021

Hinta

7.-10.6.2021 330€/henkilö täysihoidolla opistomajoituksessa
11.-14.6.2021 330€/henkilö täysihoidolla opistomajoituksessa
16.-19.6.2021 330€/henkilö täysihoidolla opistomajoituksessa
16.-21.7.2021 550€/henkilö täysihoidolla opistomajoituksessa

Hinta sisältää opistotason majoituksen, täysihoitoruokailut sekä leiriohjelman.

Huomioithan, että osallistujille lähetetään sähköpostitse n. kuukautta ennen leirin alkamisajankohtaa erillinen lisätietolinkki, jonka avulla voit ilmoittaa mahdolliset erikoisruokavaliot, huonekaveritoiveet sekä mahdollisen leiripaidan koon ja muut lisähuomiot.

Osta verkkokaupasta: