UKK - Nuorten Vierumäki -lajileirit

Tältä sivulta löydät vastauksia Nuorten Vierumäki -leirien useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Erityishuomiota covid-19 johtuen

Meidän tulee kiinnittää erityistä huomiota mm. ruokailuihin tai hygieniaan. Kun leirille tullaan, yövytään samoissa huoneissa tai pelataan vastakkain, emme varmasti voi pitää leiriläisten välillä koko aikaa 2 metrin turvaväliä. Lapset ja nuoret tulevat varmasti olemaan kontaktissa toisensa kanssa, mutta totta kai pyrimme pitämään etäisyyttä, työskentelemään samoissa ryhmissä koko leirin ajan ja pitämään hyvää hygieniaa yllä.

Lisäksi ruokailut porrastetaan niin, että ruokailut toteutetaan vain oman ryhmän kanssa.

Pidämme ehdottoman tärkeänä ettei leirille tulla sairaana! Muistathan noudattaa myös karanteeniaikaa ennen leirille saapumista, jos saavut Suomeen ennen leiriä jostain muusta maasta.

Pääsenkö kaverin kanssa samaan huoneeseen?

Leiriläiset jaetaan huonekaveritoiveiden mukaisesti 2-4 hengen huoneisiin. Huonesijoittelussa otetaan huomioon toiveet mahdollisimman pitkälle. Toiveen huonekaverista voit esittää henkilötietolomakkeessa.

Milloin lopullinen ohjelma varmistuu?

Leirien malliohjelmat ovat nähtävissä jokaisen leirin omalla esittelysivulla. Ohjelmaluonnos varmistuu kevään mittaan ja lopullinen leiriohjelma jaetaan leiriavauksen yhteydessä. Ohjelmaluonnokseen ei pääsääntöisesti tule suuria muutoksia.

Mihin erityisruokavaliot ilmoitetaan ja otetaanko ne huomioon?

Erityisruokavaliot ilmoitetaan henkilötietolomakkeella. Toimitamme erityisruokatoiveet keittiöön, jossa tehdään ruuat erityisruokavaliot huomioiden.

Onko lapsi koko ajan aikuisen valvonnassa?

Leirit ovat ohjattua toimintaa, joten lapset eivät liiku alueella keskenään. Lajiharjoituksissa on mukana koulutettuja valmentajia. Leirin muissa toiminnoissa kuten ruokailuissa ja yövalvonnassa lasten mukana ovat Vierumäen leiriohjaajat. Yöaikaan aikuinen on koko ajan tavoitettavissa samassa majoitusrakennuksessa leiriläisten kanssa.

Voiko vanhempi tai koko perhe tulla myös Vierumäelle?

Vierumäki toivottaa tervetulleeksi myös leiriläisten perheet! Tarjolla on erityyppisiä lomavaihtoehtoja, joilla voi helposti yhdistää perheen mielenkiinnon kohteet. Yhteydenotot: vapaa-ajanmyynti@vierumaki.fi tai p. 0300 870 111.