UKK - Nuorten Vierumäki -lajileirit

Tältä sivulta löydät vastauksia Nuorten Vierumäki -leirien useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Pääsenkö kaverin kanssa samaan huoneeseen?

Leiriläiset jaetaan huonekaveritoiveiden mukaisesti 2-4 hengen huoneisiin. Huonesijoittelussa otetaan huomioon toiveet mahdollisimman pitkälle. Toiveen huonekaverista voit esittää henkilötietolomakkeessa.

Milloin lopullinen ohjelma varmistuu?

Leirien malliohjelmat ovat nähtävissä jokaisen leirin omalla esittelysivulla. Ohjelmaluonnos varmistuu kevään mittaan ja lopullinen leiriohjelma jaetaan leiriavauksen yhteydessä. Ohjelmaluonnokseen ei pääsääntöisesti tule suuria muutoksia.

Mihin erityisruokavaliot ilmoitetaan ja otetaanko ne huomioon?

Erityisruokavaliot ilmoitetaan henkilötietolomakkeella. Toimitamme erityisruokatoiveet keittiöön, jossa tehdään ruuat erityisruokavaliot huomioiden.

Onko lapsi koko ajan aikuisen valvonnassa?

Leirit ovat ohjattua toimintaa, joten lapset eivät liiku alueella keskenään. Lajiharjoituksissa on mukana useita koulutettuja valmentajia. Leirin muissa toiminnoissa kuten ruokailuissa ja yövalvonnassa lasten mukana ovat Vierumäen leiriohjaajat. Yöaikaan aikuinen on koko ajan tavoitettavissa samassa majoitusrakennuksessa leiriläisten kanssa.

Voiko vanhempi tai koko perhe tulla myös Vierumäelle?

Vierumäki toivottaa tervetulleeksi myös leiriläisten perheet! Tarjolla on erityyppisiä lomavaihtoehtoja, joilla voi helposti yhdistää perheen mielenkiinnon kohteet. Yhteydenotot: vapaa-ajanmyynti@vierumaki.fi tai p. 0300 870 111.