Golfripari kesällä 2020

Golf ja ripari muodostavat kesän kohokohdan

Leirin ohjelmassa on rippikoulutunteja, ryhmätöitä sekä iltatapahtumia. Näiden lisäksi leirillä on joka päivä 1–2 golftreeniä. Vetäjätiimissä ovat teologi, lajivalmentaja sekä isoset.

Konfirmaatio on Heinolan kirkossa leirin viimeisenä päivänä ja sen jälkeen syödään juhlalounas Vierumäellä. Lounas sisältyy riparilaisen pakettiin. Juhlavieraiden on mahdollisuus osallistua lounaaseen erillisestä tilauksesta. Lisätietoja juhlalounaasta näet alta.

Rippileiri järjestetään yhteistyössä Heinolan seurakunnan kanssa. Seurakuntajakso suoritetaan talven ja kevään aikana omassa seurakunnassa ja muistathan ilmoittaa omaan seurakuntaasi, että vietät leirisi Vierumäellä. Kaikesta järjestelyistä lisätietoja antaa Hannele Impola, joka lähestyy ilmoittautuneita sähköpostitse, joten pidäthän sähköpostisosoitteesi ajantasalla.

Ajankohdat

18.-26.7.2020

Hinta

Kesän 2020 rippileirien ilmoittautuminen on päättynyt.

Rippileirin hinta on 760€. Leirin voit ostaa verkkokaupastamme lisäämällä tuotteen ostoskoriin alta. Huomioithan, että verkkokaupassamme yli 14-vuotias merkitään aikuiseksi. Leirin hinnan voit maksaa kerralla tai verkkokaupassa Collector-osamaksulla.

Hinta sisältää majoituksen täysihoidolla, rippikoulun oheisohjelmineen ja materiaaleineen, lajiharjoitukset ammattivalmentajien opastuksella, konfirmaation ja juhlalounaan.

Konfirmaatiopäivän juhlalounas

Konfirmaatiopäivää voitte juhlistaa helposti ravintolassamme juhlalounaan merkeissä.

Juhlalounas on katettuna sunnuntaina klo 11.30–15.00

Tutustu juhlalounaan menuuseen ja tee pöytävaraukset ennakkoon myyntipalvelustamme p. 0300 870 111. Mainitsethan varausta tehdessäsi ”konfirmaatiolounas” ja toivomme, että ilmoitat meille samalla mahdolliset yliherkkyydet, allergiat tai ruokavaliotiedot, näin takaamme ruokavaliosi mukaisen, sujuvan ja maistuvan kokemuksen vieraanamme.

Hinta: Aikuiset 29€, lapset 5-14 vuotta 14,50€

29 €