Säbäripari

Yhdistä säbäleiri ja ripari samaan pakettiin

Leirin ohjelmassa on rippikoulutunteja, ryhmätöitä sekä iltatapahtumia. Näiden lisäksi leirillä on joka päivä 1–2 salibandytreeniä. Vetäjätiimissä ovat teologi, nuorisotyönohjaaja, lajivalmentaja sekä isoset. Salibandyn lajivalmentajana toimii Tony Bäcksbacka.

Konfirmaatio on Heinolan kirkossa leirin viimeisenä päivänä ja sen jälkeen syödään juhlalounas Vierumäellä. Lounas sisältyy riparilaisen pakettiin. Juhlavieraiden on mahdollisuus osallistua lounaaseen erillisestä tilauksesta.

Rippileiri järjestetään yhteistyössä Heinolan seurakunnan kanssa. Seurakuntajakso suoritetaan talven ja kevään aikana omassa seurakunnassa ja muistathan ilmoittaa omaan seurakuntaasi, että vietät leirisi Vierumäellä. Kaikesta järjestelyistä lisätietoja antaa Hannele Impola, joka lähestyy ilmoittautuneita sähköpostitse, joten pidäthän sähköpostisosoitteesi ajantasalla.

Ajankohta

27.6.-5.7.2020

Hinta

Rippileirin hinta on 740€. Leirin voit ostaa verkkokaupastamme lisäämällä tuotteen ostoskoriin alta. Huomioithan, että verkkokaupassamme yli 14-vuotias merkitään aikuiseksi. Leirin hinnan voit maksaa kerralla tai verkkokaupassa Collector-osamaksulla.

Hinta sisältää majoituksen täysihoidolla, rippikoulun oheisohjelmineen ja materiaaleineen, lajiharjoitukset ammattivalmentajien opastuksella, konfirmaation ja juhlalounaan.

Kurssi Päivämäärät Hinta