Sami "Musti" Jauhojärven hiihtoleiri

Suosittu Mustin hiihtoleiri järjestetään kesällä jo neljättä kertaa Vierumäellä.  Musti eläköityi omalta aktiiviuraltaan keväällä 2017 ja on nyt innostunut jakaman vuosikymmenien aikana karttunutta kokemustaan uusille tulevaisuuden lupauksille. Mustin leiri pidetään totuttuun tapaan ennen juhannusta, 21.-24.6.2021.

Leirin aikana käydään läpi rullahiihtoa perinteisellä ja vapaalla tyylillä, kehitetään lihaskuntoa sekä omaa tietämystä lajista luentojen parissa.

Ajankohta

21.-24.6.2021

Kohderyhmä

9-15-vuotiaat tytöt ja pojat

Leiriohjelma

Sami “Musti” Jauhojärven -leiri sisältää majoituksen ja ruokailujen lisäksi kaksi lajiharjoitusta päivässä, oheisharjoituksia päivittäin. Leiriltä saat roppakaupalla uusia kavereita, iloa, riemua ja naurua ja liikunnan juhlaa! Alustavaan leiriohjelmaan voit tutustua alta.

Leirille tarvitset mukaan seuraavat välineet:

  • rullahiihtovälineet molemmille tyyleille (kaverin kanssa samojen välineiden käyttö varmasti myös onnistuu), eli monot, sauvat ja sukset
  • kypärä sekä mahdolliset muut suojat
  • sauvakävelysauvat
  • sekä lisäksi liikuntavarustus, niin ulko- sekä sisäliikuntaan

Huomioithan, että osallistujille lähetetään sähköpostitse n. kuukautta ennen leirin alkamisajankohtaa erillinen lisätietolinkki, jonka avulla voit ilmoittaa mahdolliset erikoisruokavaliot, huonekaveritoiveet sekä mahdollisen leiripaidan koon ja muut lisähuomiot.

Leiriohjelma
Sami "Musti" Jauhojärven hiihtoleirin malliohjelma

Hinta

315€/henkilö täysihoidolla. Hinta sisältää majoituksen, täysihoitoruokailut sekä leiriohjelman.

Osta verkkokaupasta

Kurssi Päivämäärät Hinta
Alkaen Paikat
21.06.2021 8
€ 315 Lisää ostoskoriin