Aikuisten Leijona Kiekkoleiri

Kurssin hinta alk. 199,00 € Varaa

Aikuisille harrastepelaajille suunnattu viikonloppukurssi, jossa kehitytään jääkiekon pelaamisessa ja harjoittelussa sekä pidetään hauskaa.

Jääkiekko Miehet Naiset

Aikuisten Leijona Kiekkoleiri

Tule Vierumäelle kehittämään jääkiekkotaitojasi, viettämään hauska viikonloppu sekä tutustumaan uusiin ihmisiin. Aikuisten Leijona Kiekkoleirit sisältävät teknisen ja taktisen valmennuksen, viisi jääharjoitusta, neljä oheisharjoitusta, kaksi luentoa, saunan ja oman rentoutumisajan.

Jokaisella jääharjoituksella on tietty aihe, joka edistää pelaajan kehittymistä ja taitojen parantamista. Taso arvioidaan ensimmäisen harjoituksen aikana ja harjoitukset räätälöidään osallistujien mukaan. Aiheet opetetaan Suomen Jääkiekkoliiton harjoitussuositusten mukaisesti. Oheisharjoitukset ovat pelaajille täydellinen tilaisuus vahvistaa ja kehittää jääkiekkotaitojaan jään ulkopuolella.

Harjoitusohjelma on luotu varmistamaan asianmukainen kehitys ja tarjoamaan harjoitusesimerkkejä, joita osallistujat voivat käyttää omassa harjoittelussaan. Osallistujille jaetaan myös Warriorin leijonaharjoituspaita.

Tutustu kurssin infokirjeeseen tästä.


Aikuisten Leijona kiekkoleirien ajankohdat:

  •  9.-11.09.2022 Naiset
  • 16.-18.09.2022 Miehet
  • 18.-20.11.2022 Miehet
  • 25.-27.11.2022 Miehet
  • 9.-11.12.2022 Miehet & naiset

HUOM! Majoitushinta on oletuksena 1 hlö/huone. Ostaessasi kurssin kahdelle henkilölle, jotka majoittuvat samassa huoneessa, alentuu hinta sen mukaiseksi.

Ajankohta
Useita leirejä miehille ja naisille.
Kesto
2 vuorokautta

Malliohjelma

Katso kurssin malliohjelma täältä.

Ruokailu
Kurssiohjelman hintaan sisältyy lounas & päivällinen. Ruokailut järjestetään Ravintola Puhtissa.
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme täältä.

Kurssin varaus

Kurssivalinta

Lisää henkilöitä
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Ei hakutuloksia