Hiihtoloma Vierumäellä

Hiihtolomalla on lupa nauttia lumesta ja ulkoilusta!

Vierumäellä löytyy paljon tekemistä koko perheelle, niin jokaiselle erikseen kuin yhdessäkin. Hiihtoloma Vierumäellä on yhdistelmä herkullista ruokaa, yhdessäoloa, rentoa olemista, monipuolista tekemistä sekä maittavia yöunia.

Koostamme tälle sivulle hiihtoloman ajan tapahtumat, tärkeimmät aukioloajat ja liikuntavinkit. Lisäämme sisältöä sitä mukaan, kun ohjelmat ja aikataulut varmistuvat.

Huomioimme toki alueviranomaisten suositukset ja rajoitukset koronaepidemian vuoksi, minkä takia pidätämme oikeudet muutoksiin ohjelmaan.

Tervetuloa viettämään hauska hiihtoloma Vierumäellä!

 

Hiihdä, liiku luonnossa, nauti lumesta!

Liiku ohjatuilla liikuntatunneilla, ulkoile, ui tai pelaa! Kaikkeen tähän löytyy loistavat puitteet meiltä Vierumäeltä.

Ota hiihtoloman parhaat vinkit talteen:

Vierumäen hiihtokausi on kunnolla käynnissä ja latutilannetta kannattaa seurata aktiivisesti latutiedotteestamme.

Huom! Seuraamme avi:n tiedotteita koronarajoituksista tarkasti ja päivitämme uimahallin ja muiden palveluiden aukioloaikoja vallitsevien ohjeiden mukaisesti.

Kokeile suosittua padelia tai varaa vuoro uudistetuille tenniskentille!

Vierumäkihallia on remontoitu ahkerasti alkuvuodesta ja uudistetut tenniskentät avataan juuri ennen hiihtoloman alkua. Uudessa pinnoitteessa on käytetty GreenSet-materiaalia, mitä käytetään mm. Australian avoimien kentillä.

Kenttävaraukset tapahtuu kätevästi meidän Vierumäki Friends -mobiilisovelluksen kautta. (Urheilulajit > Pallo & Mailat > Valitsemanne laji > Katso paikat ja osta vuoro)

 

Virkistäydy avannossa!

Tervetuloa nauttimaan vilvoittavasta ja voimaannuttavasta avannostamme ja rantasaunojemme lämmöstä Valkjärven rannalla! Avantoomme voi tehdä pikaisen käynnin rappujen kautta tai uida 25 m matka toiselle laiturille. Aamuavannolla eivät saunat lämpene, mutta ilta-avannolla pääsee ihanaan tunnelmalliseen rantasaunaamme.

Tarkista tarkemmat aukioloajat täältä.

 

Herkuttele ja nautiskele ravintoloissamme

Brasserie Rampsi palvelee pe-la 5.-6.3. klo 16-22 Country Clubilla. Tutustu Rampsiin. Muistathan tehdä pöytävarauksen ravintolaan ennakkoon. 0300 870 126

Alueen sisäinen maksuton asiakaskuljetus palvelee vko 9 pe-la 16-23, kuljetuksen voit tilata soittamalla numeroon 0300 870 118 Puheluiden hinta: 0,34€ /min (alv 24%)

Ravintola Kaskela tarjoilee aamiaista, lounasta ja päivällistä joka päivä.  Tutustu aukioloaikoihin tästä. Kaskelan tarjolla olevissa ruoissa huomioimme koko perheen makumieltymykset ja liikkujan ruokavalion.

Kahvila Greeni Vierumäkihallilla. Maistuisiko lämmin keittolounas, kenties raikas salaattiannos, kuuma kaakao tuoreiden munkkien kera tai Vierumäen kuulut pizzat? Tilaa mukaan tai nauti paikan päällä, voit tilata soittamalla tai Vierumäki Friends -sovelluksella. Greenissä myynnissä myös retkieväitä nuotiolle tai voit hankkia kotiin unohtuneita hygieniatarvikkeita. Tarkemmat tiedot tästä. 

Tahkon kahvilassa virkistytään uintireissun lomassa tai nautitaan päiväkahvit opiston ytimessä. Tahkon kahvila noudattelee uimahallin aukioloaikaa. Tutustu tarkemmin.

Maastoon pyöräilemään!

Vierumäellä maastopyöräilijöiden ei ole pakko lähteä talviunille. Urheiluhallilta vuokrattavat eFatbike pyörät vievät polkijan talviseen ihmemaahan. Pue lämpimäiset päälle, tutustu talvipyöräilylle suunniteltuun reittiin ja lähde nauttimaan uusista elämyksistä!

Lue lisää tästä.

Talvisia Luontoelämyksiä by Nature Escape!

Nature Escape tarjoaa alueellamme ikimuistoisia elämyksiä yhteisiin hetkiin, myös talvella raikkaassa ulkoilmassa!

Tule kokemaan suosittu Luontopakopeli ja pysähdy hetkeen rentouttavassa Elämyskellunnassa.

Hiihtolomilla Vierumäellä vietetään myös jo perinteeksi muodostuneita luontoelämysten pop up päiviä, jolloin pakopelailemaan ja kellumaan päästään viikonloppuisin. Muistathan varata paikkasi ennakkoon!

VKO 9

PE 5.3 Rentoutuskellunta lähdöt klo 16, 17, 18

LA 6.3 Luontopako Lauantai lähdöt klo 10, 12, 14, 16

 

Mikä kellunta? 

Elämyskellunta on ikimuistoinen aktiviteetti, jossa pääset kokemaan miltä tuntuu kellua jäälauttojen keskellä! Vedessä kelluessa pääset painottomaan tilaan, jolloin pystyt rentouttamaan koko kehosi ja nauttimaan luonnon energiasta ja rauhasta. Täydellinen pysähtyminen kiireen keskellä, johon voi jäädä koukkuun!

30e / hlö, max 8 hlö samaan lähtöön

Kellunta-aika n. 30 minuuttia

Kellujan minimipituus 140cm, meillä ei valitettavasti ole lasten pukuja!

Lue lisää kellunnasta täältä

 

Mikä Luontopakopeli?

150e / 6 hlö ryhmä

Peliaika 60 min

Luontopakopeli on nimensä mukaisesti luonnossa tapahtuva pakopeli, jossa tavoitteena on ratkaista pelin mysteeri yhdessä ryhmän kanssa työskennellen. Pelissä ryhmä astuu arkeologien saappaisiin etsiessään lupaa päästä kaivamaan himoittu Maailman 8. Ihme esiin. Talvisessa versiossa pääsette halutessanne pelaamaan pelin lumikengillä!

Lue lisää pakopelistä luonnossa täältä

Kaikki varaukset poikkeuksellisesti spostilla info@naturescape.fi tai soittamalla 045 205 4263!

 

Sisäaktiviteetteja suosiville tarjolla on suosittu Inside Escape pakohuone, joka sijaitsee Vierumäkihallilla! Uskallatko lähteä jännittävälle murtokeikalle?

Lisätietoja löydät verkkosivuilta www.naturescape.fi 

Vierumäellä ja sen läheisyydestä löytyy myös paljon muuta toimintaa – tarjolla on monenlaista aktiviteettia. Tässä muutamia:

Koiravaljakon kyytiin Heinolassa

Lähde elämysmatkalle Siperianhuskien kyytiin. KoiraKikan Huskypuisto sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Vierumäeltä. Matkat ja reitit sovittavissa asiakkaiden kanssa yksilöllisesti, lisää tietoa löytyy Koira Kikan verkkosivuilta. KoiraKikan Huskyt juoksevat Vierumäellä myös uusien Husky trail -tuotteiden merkeissä. Lisätietoa täältä.

Vaellukselle Issikalla - luonnosta nauttien

Vierumäen Urheiluopiston alueella toimii Vaellustalli Toreson, joka tarjoaa islanninhevosvaelluksia sekä kokeneille että aloitteleville ratsastajille. Vaellusretkiä on eri mittaisia eri taitotasoin. Tutustu Toresonin tarjontaan ja varaa issikka-vaellus vaikka koko perheelle!

Tutustumaan Kilkkilän Farmiin

Kilkkilän Farmilla Vuolenkoskella voit taas viettää elämyksellistä farmipäivää ja tutustua mm. strutseihin ja alpakoihin. Aukioloajat sovitusti, yhteystiedot löydät täältä.

Urheilutarvikekauppa Vierumäellä - Sportif

Vierumäeltä saat myös hankittua laadukkaita urheiluvälineitä. Meillä on myös kattava välinevuokraus:

  • Mailapelit: padel, tennis, squash, pöytätennis
  • Golf -mailat ja -bägit
  • Suksia, monoja, sauvoja,
  • Lumikenkiä ja luistimia
  • Lastenrattaita

Tule tutustumaan, lisätietoja tästä.