Tammikuun hyvinvointistartti

Tammikuun hyvinvointiloma on reipas uuden vuoden startti kaikille omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille

Tervetuloa korkkaamaan oma liikuntavuotesi ja nauttimaan Vierumäen tarjoamista mahdollisuuksista. Tammikuun hyvinvointiloma sisältää 2 vuorokauden majoituksen Vierumäen Country Clubilla 2 hh, aluepassin joka päivälle sekä Inbody-kehonkoostumusmittauksen.

Aluepassilla saat 4 vapaavalintaista Active Hour-tuntia, Skifee -liput tykkilumiladulle joka päivälle ja voit varata käyttää urheiluhallin kuntosalia. Active Hour -tunnit ovat ohjattuja monipuolisia liikuntatunteja, joissa valikoimaamme kuuluvat mm. Crosstraining, Sport Yoga, vatsa-pakarajumppa, barre ja lihashuolto-tunti. Näin voit testata eri lajeja vaikka joka päivä.

Aluepassin mahdollistamien liikunta-aktiviteettien lisäksi voit liikkua luonnossa joko rauhallisesti kävellen, vuokrata lumikengät tai maastopyörän. Merkityillä reiteillä on myös nuotiopaikkoja sekä laavuja, joilla on mukava levähtää eväitä syöden. Virkistävä pulahdus avantoonkin onnistuu Valkjärven rannassa.

Hinta ja sisältö

Hinta 2 vrk lomalle 130 €/hlö (yhden hengen huoneesta lisämaksu 57 €)

Tammikuun hyvinvointiloman hinta sisältää

  • majoituksen 2 hh Country Clubilla aamiaisineen
  • In Body -kehonkoostumusanalyysi (arvo 35 €)
  • 4 Active hour -tuntia, vapaasti valittavissa Vierumäen ohjelmasta (arvo 32 €)
  • aluepassi; Skifee -liput joka päivälle (arvo 49 €)
  • urheiluhallin kuntosali (kertalipun arvo 12 €)

Nappaa tarjous ja aloita uusi liikuntavuosi vauhdikkaasti Vierumäellä! Paikkoja on rajoitetusti.

Tarjoushinta koskee vain uusia netin kautta tehtyjä varauksia ajalle 1.1.-31.1.2021. Tarjoushinta ei sisällä lisä- tai erillispalveluita, kuten esimerkiksi lemmikkihuoneita tai lisävuoteita. Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla vain rajoitettu erä eikä sillä ole muutos- tai peruutusoikeutta.

 

Hyödynnä tammikuun tarjous ja tee varaus verkossa lisäämällä tuote ostoskoriin tai tee varaus sivun oikeasta laidasta, verkkokauppa-painikkeesta.

1. Varaa tarjoushintainen huone verkkokaupastamme klikkaamalla “Verkkokauppa” painiketta sivun 👉️ oikeassa laidassa tai mobiilissa sivuston yläreunassa.

2. Syötä majoitushakuun haluamasi päivämäärä ja valitse majoitustyypiksi ”Tarjoukset”.

Tarkista verkkokaupastamme tarjoushintaisten huoneiden saatavuus haluamallesi ajankohdalle. Tammikuun hyvinvointiloma on varattavissa silloin, kun majoitushaku antaa hakutuloksiin tarjouksen. Mikäli saatavuutta ei löydy valitsemallesi ajankohdalle, on tarjoushintaiset huoneet loppuunmyytyjä kyseiseltä ajankohdalta. Kokeile tällöin toista itsellesi sopivaa ajankohtaa.

HUOM! Laitathan varauksen lisätietoihin toivomasi Inbody-mittauksen ajankohdan

3. Etene varauksessasi verkkokaupan ohjeiden mukaan.