Tervetuloa  alkeisbalettitunneillemme!

Oletko haaveillut aloittavasi tai kokeilevasi balettia joskus tai haluat elvyttää nuoruuden tanssiharrastusta? Nyt siihen on mahdollisuus. Liikkeelle lähdetään aivan perusteita, kuitenkin mukaillen balettitunnin rakennetta. Voit siis tulla mukaan juuri sen tasoisena ja kokoisena kuin olet. Tunnit sisältävät tanko-, lattiaosuuksia, piruetteja/hyppyjä ja lisäksi kehonhallintaa ja venyttelyä.

Vaaleanpunaiseen tutuun ei tarvitse pukeutua, rennot sisäliikuntavaatteet ja innokas mieli ovat kantavat läpi kevään näillä tunneilla. Kehitystä kehonhallinnassasi tapahtuu varmasti, sillä baletti on tiukkaa kehonhallintaa parantavaa treeniä.

Ajankohdat

Alkeisbalettituntimme myydään settinä, johon sisältyy 9 kpl puolentoistatunnin mittaista harjoitusta. Tunnit ovat aina keskiviikkoisin 23.1., 30.1., 6.2., 13.2., 20.2., 6.3., 13.3., 20.3. ja 3.4. kello 17.30-19.00. Viikolla 9 ei ole tunteja.

Hinta

Alkeisbalettikokonaisuuden hinta on 110€/hlö.

Alkeisbalettikurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 12 kpl. Alkeisbalettikurssi toteutuu ja vapaita paikkoja on vielä muutamia jäljellä. Ennen kurssin alkua osallistuvat tulevat saamaan ohjeistuksen käytännön asioista sähköpostitse.

Osta myyntipalvelustamme (ma-pe klo 8-16)

 010 5777 012

 vapaa-ajanmyynti@vierumaki.fi