Tule viettämään
Hyvä Olo Naistenpäivää Vierumäelle!

Hyvä Olo Naistenpäivässä lauantaina 7.3.2020 liikutaan, rentoudutaan ja hemmotellaan itseä yllin kyllin. Päivän ohjelma sisältää monipuolisia liikuntatunteja, rentoutumista sekä hemmotteluhoitoja. Päivä sopii kaikille naisille ikään, kokoon tai kuntoon katsomatta!

Päivän aikana tutustutaan muun muassa rentouttaviin ja kehoa huoltaviin tunteihin kuten pilatekseen, kasvojen hemmotteluhoitoihin ja erilaisiin joogatunteihin. Luvassa on kuitenkin myös tiukkoja tunteja kuten HIIT tai coretreeni unohtamatta tanssillisia tunteja yökerho Teatrossa. Tapahtuman ajaksi Vierumäki Resort hotellin kokoustilat muokkaantuvat liikuntatiloiksi.

 

Päivän ohjelma

Tapahtuma-aika ja -paikka: Lauantai 7.3.2020 klo 10.00-16.30, Vierumäki Resort hotellin kokoustiloissa ja yökerhossa

Tapahtuman infopiste aukeaa klo 9.30 Vierumäki Resort hotellin aulassa, ja palvelee koko tapahtuman ajan.

Tänä vuonna kakkoskerroksen luentotila Pariisi toimii tapahtuman aamupäivän (klo 10.00-13.00) omatoimisena rentoutumis/ palautumistilana.

Tutustu päivän ohjelmaan sekä tuntikuvauksiin alla olevan linkin avulla.

 

Hyvä Olo Naistenpäivän ohjelma
Päivän ohjelma alk. 54€/hlö
Ohjattujen liikuntojen tuntikuvaukset

Hinta ja lippupaketit

Valitse mieleisesi lippupaketti seuraavista vaihtoehdoista.

PÄIVÄPAKETTI
Hinta 54€/hlö sisältäen päivän liikuntaohjelman, keittolounaan Resort & Kitchenissä.

PÄIVÄPAKETTI JA MAJOITUS OPISTOTASON MAJOITUKSESSA
Hinta 95€/hlö sisältäen päivän liikuntaohjelman, keittolounaan Resort & Kitchenissä, opistotason kahden hengen huoneessa ja aamiaisen Wanha Salissa.

PÄIVÄPAKETTI JA MAJOITUS VIERUMÄKI RESORT HOTELLISSA
Hinta 103€/hlö sisältäen päivän liikuntaohjelman, keittolounaan Resort & Kitchenissä, majoituksen Vierumäki Resort Hotellin kahden hengen Standard-huoneessa ja aamiaisen Resort & Kitchenissä.

Muistathan ilmoittaa mahdolliset ruoka-aineallergiat päiväpaketin oston yhteydessä.

Osta verkkokaupastamme

Lisää Hyvä Olo Naistenpäivä haluamallasi majoituksella tai pelkällä päiväohjelmalla ostoskoriisi. Etene verkkokaupan ohjeiden mukaisesti.

Ilmoittaudu ohjattuihin liikuntunteihin

Ilmoittaudu päivään ja sen sisältämiin liikuntaohjelmiin täältä. Ohjatuille tunneille on rajallinen osallistumismäärä ja kyseiset tunnit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varmistathan ostoa tehdessäsi, että haluamillesi tunneille on vielä vapaita paikkoja jäljellä.

Tunneille ilmoittautuneiden asiakkaiden tulee heti tuntivarausten tekemisen jälkeen ostaa Hyvä Olo Naistenpäivän lippupaketti joko verkkokaupastamme tai myyntipalvelumme kautta. Tunti-ilmoittautumiset ilman päiväpaketin ostoa tullaan poistamaan.

Ilmoittautuneille asiakkaille lähetetään tiistaina 3.3.2020 infokirje päivän kulusta ja käytänteistä.