Joogapilates yhdistää voimaliikkeet ja kehonhallinnan

Viikonlopun aikana tutustutaan pilateksen kehonhallintatekniikkaan, joka opettaa käyttäjilleen tarkkaa koordinaatiota ja kehon hallintaa. Pilates-menetelmän avulla saat voimaa, kestävyyttä, tasapainoisen vartalon sekä notkean ja pitkälinjaisen lihaksiston. Lisäksi ohjelmassa on mm. poweryogaa sekä saunajoogaa. Kurssi sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Seuraava kurssiajankohta on vuonna 2019.

Joogapilates-viikonloppuun on suositeltavaa ottaa oma joogamatto mukaan. Ohjaajana Titta Skofelt. Osallistuthan myös kurssin avausinfoon, josta saat päivitetyn kurssiohjelman sekä tärkeää infoa kurssin käytännön asioista.

Ohjelma

Tutustu kurssin ohjelmaan alla olevan linkin avulla.

Joogapilates kurssiohjelma
Joogapilates 30.11.-2.12.2018 ohjelma

Hinnat ja majoituskohteet

alk. 340€ / hlö täysihoitoviikonloppu Vierumäki Resort Hotellin majoituksella
alk. 310€ / hlö täysihoitoviikonloppu opistotason majoituksella
alk. 190€ / hlö pelkkä ohjelma, ilman majoitusta ja ruokailuja

Täysihoitoviikonlopun hintaan sisältyy majoitus 2 hh:ssa, ruokailut, sekä viikonlopun ohjelma. Majoittuessasi opistotason majoituksessa, esimerkiksi sporttihotelli Ilkassa, aamiainen, lounas ja päivällinen ravintola Wanha Salissa. Majoittuessasi Vierumäki Resort Hotellilla ruokailut majoituskohteen ravintolassa. Majoittuessasi Country Clubilla tai Vierumäki Resort Hotellilla ruokailut majoituskohteen ravintoloissa. Majoitus mahdollista Country Clubilla sen sesonkiaukioloaikojen puitteissa. Ostaessasi pelkän kurssiohjelman, muistathan varata myös majoituksen kurssin ajalle. Singlelisä 35€/vrk.