Kestävyysurheilijoiden kevätleiri

Kestävyysurheilijoiden kevätleiri antaa eväitä omaan juoksuharjoitteluun sekä oppia harjoittelun tehostamiseen. Leiriltä saat niin vinkkejä juoksutekniikkaan sekä erilaisin pitkä- ja lyhytkestoisiin harjoituksiin. Leiriltä saat buustia esimerkiksi omaan kilpaharjoitteluun!

Leirillä tehdään myös valojänistesti, josta hyötyä varsinkin juoksua harrastaville. Testipalaute sisältää arvion juoksusuorituskyvystä sekä arvioidut sykerajat omatoimiselle harjoittelulle. Lue lisää valojänistestistä täältä. Leiriohjelmaan sisältyy myös Timo Vuorimaan luento ”Vauhtia ja helppoutta kesän juoksuihin”.

Leiri on tarkoitettu kestävyysurheilijoille, erityisesti juoksijoille. Leiriä ohjaavat huippuvalmentaja Timo Vuorimaa ja olympiajuoksija Ville Hautala. Leiri toteutetaan yhteistyössä Suomen aikuisurheiluliiton kanssa.

Ajankohta

28.-30.4.2017

Leirin hinta

Leirin hinta on 195€/hlö, sisältää majoituksen 2hh, ohjelman mukaiset ruokailut, valmennuksen, valojänistestin sekä palautteen, kisan, harjoitukset ja luennot. Singlelisä 35€/vrk. SM-maastojen esikisan osallistumismaksu maksetaan paikan päällä kilpailutoimistoon.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 31.3.2017 mennessä tämän linkin kautta.

Leirille otetaan enintään 30 henkilöä, ja se toteutuu, mikäli mukaan ilmoittautuu vähintään 15 henkilöä.

Leirin ohjelma Hinta
Kestävyysurheilijoiden kevätleiri 195€/hlö