Oletko aina halunnut aloittaa jonkin kamppailu- tai itsepuolustuslajin harrastamisen? Tai oletko harrastanut aiemmin, mutta siitä on jo aikaa?

Kuntokamppailu- & itsepuolustusviikonloppu sopii sinulle, kun haluat kehittää itsepuolustusvalmiuksiasi ja harjoitella kuten kamppailijat. Harjoitukset räätälöidään jokaiselle oman kuntotason mukaisiksi eli viikonloppu sopii myös liikuntaa aloittavalle tai liikuntarajoitteiselle henkilölle. Itsepuolustustaidot kuuluvat jokaiselle. Kurssin alaikäraja on 16 vuotta.

Valmentajana viikonlopun aikana toimii Sampo Saarivirta (turvallisuusalan opettaja ja personal trainer).

Osallistuthan myös kurssin avausinfoon, josta saat päivitetyn kurssiohjelman sekä tärkeää infoa kurssin käytännön asioista.

Seuraava kurssin ajankohta on vuonna 2019.

Hinnat ja majoituskohteet

340€/hlö täysihoitoviikonloppu Vierumäki Resort Hotellin majoituksella (2hh Standard)
310€/hlö täysihoitoviikonloppu opistotason majoituksella, esimerkiksi sporttihotelli Ilkassa
190€/pelkkä ohjelma ilman majoitusta ja ruokailuja

Täysihoitoviikonlopun hintaan sisältyy majoitus 2 hh:ssa, ruokailut, sekä viikonlopun ohjelma. Majoittuessasi sporttihotelli Ilkassa, aamiainen, lounas ja päivällinen ravintola Wanha Salissa. Majoittuessasi Vierumäki Resort Hotellilla ruokailut majoituskohteen ravintolassa. Ostaessasi pelkän kurssiohjelman, muistathan varata myös majoituksen kurssin ajalle. Singlelisä 35€/hlö/vrk.

Varaa kurssi vapaa-ajan myyntipalvelustamme (avoinna ma-pe klo 8-16)

Vapaa-ajan myynti (avoinna ma-pe klo 8-16)

 010 5777 012

 vapaa-ajanmyynti@vierumaki.fi