Tee tuloksia kuntosalilla ilman arpomista ja epävarmuutta.
Saatko tuloksia kuntosaliharjoittelusta ja pysyykö kroppasi terveenä?

Monet treenaavat usein liian paljon ja liian kovaa kuntosalilla, eikä kehitystä kuitenkaan tapahdu. Kroppa käy ylikierroksilla, on stressaantuneessa tilassa ja pahimmassa tapauksessa todella rikki.
Puutteelliset voimatekniikat ja – ohjelmat ovat arkipäivää monen treenaajan harjoittelussa ja sillä tavoin tehdään ainoastaan hallaa itselleen.
Myös liian vähän ja löysästi treenaavia löytyy paljonkin ja se johtaa samaan lopputulokseen kehittymisen kannalta, eli kehitystä ei tapahdu.

Työssä ja arjessa ei välttämättä jakseta kunnolla johon yksi osa syy voi olla heikkojen voimatasojen.
Selkä kipuilee, polvia kolottaa, ryhti on kasassa, hartiat ovat jumissa… tuttuja tunteita monille.

Oikeanlaista treeniä omaan hyvinvointiisi kuntosalilla.

Miltä tuntuisi harjoitella 2-3 kertaa viikossa kroppaasi kuunnellen ilman, että ajaudut ylirasitus- tai stressaantuneeseen tilaan ja saisit kehitystä aikaiseksi. Haluatko oikeasti toimivan, mutta helposti omaksuttavan kuntosaliohjelman, jolloin saat treenistä irti parhaan mahdollisen hyödyn? Haluatko parantaa suorituskykyäsi? Entä haluatko välttyä tai vähentää tuki- ja liikuntaelinvaivoja?

Kuka tästä workshopista hyötyy?

Tämä workshop sopii kaikille, jotka haluavat aloittaa kuntosaliharjoittelun tai ovat sitä jo tehneet, mutta tuloksia ei tahdo tulla. Tämä sopii kaikille, jotka haluavat tehokkaan ja helposti opittavan kuntosaliohjelman ilman turhia kikkailuja ja heille joilta puuttuu tietämys miten voimaa harjoitellaan kuntosalilla. Tämä sopii myös niille, jotka ovat pitkään treenanneet esim. 4-5 jakoisilla ohjelmilla ja tuloksia ei tahdo enää tulla.

Kuntosalilta tuloksia – workshop sisältää:

  • toimivan, tehokkaan sekä helposti omaksuttavan kuntosaliohjelman sekä hyvän alkulämmittely mallin
  • käytännön harjoittelun jossa harjoitellaan ohjelman liikkeet tarkasti läpi
  • ohjeet miten samaa ohjelmaa voidaan käyttää kolme kuukautta eteenpäin
  • kaikista ohjelman liikkeistä videot, joista voi tarkastaa oikeat suoritustekniikat
  • teoriaosuuden jossa kerrotaan kuntosaliharjoitteluun liittyvistä tärkeimmistä asioista ja myös sitä tukevasta ravinnosta

Osta verkkokaupastamme tai varaa myyntipalvelustamme

Voit varmistaa paikkasi workshopiin ostamalla tuotteen verkkokaupastamme alta. Voit ilmoittautua mukaan workshop-päivään myös vapaa-ajan myyntipalvelumme kautta sähköpostitse osoitteeseen vapaa-ajanmyynti@vierumaki.fi tai puhelimitse numeroon 0300 870 111

Verkkokaupan haun kautta voit varata majoituksen workshop-viikonloppuun! Verkkokauppahakuun pääset sivun oikean laidan verkkokauppa-painikkeesta.

Kurssi Päivämäärät Hinta
Kuntosalilta tuloksia WORKSHOP 12.9.2020
Alkaen Paikat
12.09.2020 10
€ 30 Lisää ostoskoriin