Aktiivinen lomaviikko sporttisille naisille, jotka haluavat liikkua kesälomalla!

Ajankohta ja ohjelma

Seuraava naisten sporttiviikko järjestetään heinäkuussa 2020. Tarjolla on lyhyempi (27.7.-30.7.) tai pidennetty versio 27.7.-31.7.)

Naisten sporttiviikon ohjelmassa on mm. erilaisia ryhmäliikuntatunteja, kehonpainoharjoittelua, joogaa ja kehonhuoltoa. Viikon aikana virkistäydytään rantasaunoilla ja ulkoillaan monipuolisesti liikkuen. Malliohjelmasta näet, mitä aktiviteetteja viikot sisältävät. Osallistuthan myös kurssin avausinfoon, josta saat päivitetyn kurssiohjelman sekä tärkeää infoa kurssin käytännön asioista. Pidennettyyn majoitukselliseen naisten sporttiviikkoon sisältyy Active Hours Spa, joka voi käydä nauttimassa naisten sporttiviikon aikana DaySpan aukioloaikoina.

Naisten sporttiviikkojen ohjelmat 2020
Naisten sporttiviikko 27.7.-30.7.2020 412€/ 480€
Naisten sporttiviikko 27.7.-31.7.2020 475€/ 578€/ 315€

Tutustu ja varaa verkkokaupastamme

Tutustu ja varaa alta sinulle sopivalla majoituksella!

Hinta ja majoituskohteet

alk. 480 € / hlö täysihoitoviikonloppu Vierumäki Resort Hotellin majoituksella
alk. 412 € / hlö täysihoitoviikonloppu opistotason majoituksella
alk. 315€ / hlö vain viikonlopun ohjatut tunnit

Täysihoitoviikonlopun hintaan sisältyy majoitus 2 hh:ssa, ruokailut, sekä viikonlopun ohjelma. Majoittuessasi opistotason majoituksessa, esimerkiksi sporttihotelli Ilkassa, aamiainen, lounas ja päivällinen ravintola Wanha Salissa. Majoittuessasi Vierumäki Resort Hotellilla ruokailut majoituskohteen ravintolassa. Ostaessasi pelkän kurssiohjelman, muistathan varata myös majoituksen kurssin ajalle.